Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Activitats i Establiments / Piscines

Piscines

Piscines

Normativa:

L'any 1987, amb el Decret 193/1987 (reglament sanitari de piscines d'ús col·lectiu), la Generalitat de Catalunya va establir unes condicions per a les piscines d'ús col·lectiu; en aquesta denominació d'ús col·lectiu s'incloïen també les piscines de comunitats de veïns amb més de 20 habitatges.

L'any 2000, el Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s'estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic va substituir i derogar el Decret 193/1987.

El Decret 95/2000 estableix que les condicions que exigeix ho són únicament per a les piscines d'ús públic, entenent per això: "totes les piscines de titularitat pública, i les de titularitat privada la utilització de les quals està condicionada al pagament d'una quantitat en concepte d'entrada o de quota d'accés, directa o indirecta, així com totes aquelles que no són d'ús particular". Així mateix, el Decret 95/2000 defineix: "piscines d'ús particular: piscines unifamiliars o de comunitats de veïns d'ús privatiu per als seus titulars".


El RD 742/2013, de 27 de setembre, pel qual s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de les piscines, ha introduït una nova definició de les piscines d'ús públic, i diu que podran ser de:

a.- Tipus 1: piscines públiques, d'oci, parcs aquàtics o spas.

b..- Tipus 2: hotels, allotjaments turístics, càmpings o terapèutiques

Seguint aquest enllaç podreu consultar les normatives.

Tràmit municipal:

Les piscines d'ús públic estan subjectes a la presentació de Comunicació prèvia d'activitat (i estan classificats en l'Annex III.1 de l'Ordenança municipal reguladora del règim d'intervenció administrativa de les activitats i instal·lacions). Les piscines d'ús particular no tenen aquesta obligació.

Seguint aquest enllaç podreu consultar la normativa aplicable així com un recull de recomanacions de la Generalitat de Catalunya per a la prevenció d'accidents a la platja i a les piscines.

Comparteix
Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet