Slider

Presentació

El Museu d’Història de Cambrils és un projecte social, històric i cultural que suma voluntats amb un objectiu comú: fomentar la conservació, educació, difusió i gestió del patrimoni històrico-cultural del municipi. Ho fem de forma permanent des de l’any 1999 en què l’Ajuntament de Cambrils crea l’Organisme Autònom Museu d’Història de Cambrils, en el qual també hi participen el Centre d’Estudis Cambrilencs i la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Som un museu de societat en xarxa amb altres museus de tot el país, com són la Xarxa de Museus d’Història i de Monuments de Catalunya, la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, o la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Ens permet així donar a conèixer amb professionalitat els edificis i les col·leccions excepcionals de Cambrils, però també oferir més activitats educatives, familiars i d’oci a tota la ciutadania i a les persones que ens visiten. Us convidem a navegar per aquesta pàgina i poder-les descobrir!

logoxarxamuseushistoriacat.png    escenaris1.jpg           1200px-Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg.png                             

Participem en el projecte "Escenaris de la història"          Amb el suport del Departament de Cultura

                                                                                                                             

                                                                               

Notícies

Les jornades expositives Pinsa uneixen l’art emergent amb el patrimoni històric de Cambrils

La iniciativa es portarà a terme al Molí de les Tres Eres, el Forn del Tallero, la Torre del Bou, el pati de la Torre del Llimó i el Centre Cultural. Les set exposicions multidisciplinàries es complementaran amb un programa d’activitats que es realitzaran cada dimarts als diferents espais. El projecte s’inaugurarà el proper divendres 5 de juliol a les 19 hores amb una ruta guiada per les mostres i s’allargarà fins el 9 d’agost.

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda