Slider

Presentació

El Museu d’Història de Cambrils és un projecte social, històric i cultural que suma voluntats amb un objectiu comú: fomentar la conservació, educació, difusió i gestió del patrimoni històrico-cultural del municipi. Ho fem de forma permanent des de l’any 1999 en què l’Ajuntament de Cambrils crea l’Organisme Autònom Museu d’Història de Cambrils, en el qual també hi participen el Centre d’Estudis Cambrilencs i la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Som un museu de societat en xarxa amb altres museus de tot el país, com són la Xarxa de Museus d’Història i de Monuments de Catalunya, la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, o la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Ens permet així donar a conèixer amb professionalitat els edificis i les col·leccions excepcionals de Cambrils, però també oferir més activitats educatives, familiars i d’oci a tota la ciutadania i a les persones que ens visiten. Us convidem a navegar per aquesta pàgina i poder-les descobrir!

Notícies

Es descobreix i es presenta una pel·lícula inèdita amb imatges de Cambrils al 1929

El film es podrà veure per primera vegada el proper 21 de novembre al Cinema Rambla de l’Art. La cinta formarà part de l’exposició “Obert per vacances” produïda pel Museu d’Història de Catalunya, que s’inaugurarà el dia 24 al Centre Cultural. El material, sobretot de caràcter domèstic i familiar, es va trobar juntament amb altres bobines, recentment dipositades a la Filmoteca de Catalunya.

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda