Slider

Presentació

La salut pública es defineix com el conjunt organitzat d’actuacions dels poders públics i de la societat mitjançant la mobilització de recursos humans i materials per a protegir i promoure la salut de les persones, prevenir la malaltia i tenir cura de la vigilància de la salut pública.

nuvol1.png

La salut pública també s’ha d’entendre com la salut de la població, i depèn, en gran part, de factors estructurals i ambientals, com ara l’educació o la seguretat, però també de factors lligats als estils de vida, com el consum de tabac, l’activitat física o l’alimentació.

 

Servei Municipal de Salut Pública

És un servei que pretén fomentar, protegir i promoure la salut de les persones, tan a nivell individual com col·lectiu, desenvolupant serveis, programes i accions que s’adrecen a promocionar hàbits i estils de vida saludable i prevenir riscos que afecten a la salut de la població.

Per portar a terme  els seus objectius,  aquest servei compta amb el servei de protecció de la salut i el servei de promoció de la salut.

Servei de Protecció de la Salut

S’entén com el conjunt d’actuacions, prestacions i serveis de les administracions sanitàries destinades a garantir la innocuïtat i salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant els agents físic, químics i biològics, presents en el medi: restauració, comerç minorista, venda de menjar preparat, mercats municipals, entre d’altres.

Servei de Promoció de la Salut

És un servei municipal, que té per finalitat promoure i prevenir la salut de la població a través de programes, projectes i campanyes d’informació, sensibilització i assessorament en salut comunitària.

CONTACTE I HORARI

Servei municipal de Salut Pública

Ajuntament de Cambrils

Pl. de l'Ajuntament, 4  (2a planta)

Tel: 977 79 45 56

De dilluns a divendres, de 8:30 a 14h

salut@cambrils.cat

XXSS:

IG: @cambrils.salutidretssocials

FB: cambrils.salut.igualtat.inclusio

Notícies

Cambrils se suma a la campanya de prevenció del suïcidi

S’instal·la a la plaça del Pòsit un dels 90  vinils que s’han repartit per diferents punts de Catalunya per posar èmfasi en la detecció. L’acció forma part de la iniciativa  “No el deixis caure en el pou del suïcidi” del Departament de Salut de la Generalitat.

Totes les notícies