Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Serveis / Salut Pública

Salut Pública

La salut pública es defineix com el conjunt organitzat d’actuacions dels poders públics i de la societat mitjançant la mobilització de recursos humans i materials per a protegir i promoure la salut de les persones, prevenir la malaltia i tenir cura de la vigilància de la salut pública.

La salut pública també s’ha d’entendre com la salut de la població, i depèn, en gran part, de factors estructurals i ambientals, com ara l’educació o la seguretat, però també de factors lligats als estils de vida, com el consum de tabac, l’activitat física o l’alimentació.


Servei Municipal de Salut Pública

És un servei que pretén fomentar, protegir i promoure la salut de les persones, tan a nivell individual com col·lectiu, desenvolupant serveis, programes i accions que s’adrecen a promocionar hàbits i estils de vida saludable i prevenir riscos que afecten a la salut de la població.

Per portar a terme  els seus objectius,  aquest servei compta amb el servei de protecció de la salut i el servei de promoció de la salut .

Servei de Protecció de la Salut

S’entén com el conjunt d’actuacions, prestacions i serveis de les administracions sanitàries destinades a garantir la innocuïtat i salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant els agents físic, químics i biològics, presents en el medi: restauració, comerç minorista, venda de menjar preparat, mercats municipals, entre d’altres.

Servei de Promoció de la Salut

És un servei municipal, que té per finalitat promoure i prevenir la salut de la població a través de programes, projectes i campanyes d’informació, sensibilització i assessorament en salut comunitària.

 

On som?

Podeu contactar amb nosaltres a:

Servei Municipal de Salut Pública
Ajuntament de Cambrils

Pl . de l'Ajuntament, n. 4

Tel. 977 79 45 79

Fax. 977 79 45 72

e-mail: salut@cambrils.org

facebookCambrils Salut Pública i Polítiques d'Igualtat

 

Horari d'atenció al públic:

Qualsevol persona interessada en posar-se en contacte amb el servei pot sol·licitar una entrevista per telèfon 977 794579, per correu electrònic pisal@cambrils.cat o a les nostres oficines (servei administratiu) en horari d'atenció de 9.30h a 14.30h

 

 

Ajuntament de Cambils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet