Presentació

Àrea de Cultura Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tel. 977 36 84 84

Agenda accés Activitats culturals Premis Vila de Cambrils 2023

Des del departament de cultura treballem per donar a conèixer i fer arribar a la ciutadania cambrilenca, i a totes aquelles persones que ens visiten, les diferents manifestacions artístiques que es produeixen aquí i fora. La cultura amplia horitzons, forma les persones en la tolerància i en la solidaritat, i actua com a motor de comunicació.
Cal la participació de tothom, particulars, associacions, empreses etc, per tal que les nostres activitats siguin un atractiu més dins l'oferta de Cambrils i contribueixin a millorar la imatge de la ciutat.

Els nostres àmbits de treball són molts i molt amplis: el Patrimoni cultural (arquitectònic, històric, documental, escrit, natural...,) les arts plàstiques i visuals, les arts escèniques (dansa, teatre, circ, música...) les tradicions, el suport a les associacions, la formació... Volem continuar creixent per tal de millorar i ampliar l'oferta cultural de Cambrils.

Per a qualsevol dubte o qüestió que tingueu en relació amb els esdeveniments culturals que es celebren a Cambrils, us podeu dirigir al departament de Cultura ubicat a la segona planta de l'Ajuntament.

Horari: de dilluns a divendres de 8 a 15 h
e-mail: clt@cambrils.cat

Notícies

La 16a Mostra Cambrils Jazz & Blues torna amb una selecció del millor jazz català i internacional

El pianista madrileny Moisés P. Sánchez protagonitzarà el concert inaugural d’una mostra, que també comptarà Alba Careta Group, Martin Leiton Quartet, el cambrilenc Apel·les Carod Quartet i The Suitcase Brothers. Com a novetat, s’incorpora una nit de música negra amb un cartell doble format per Tito Ramírez i Les Testarudes, a l’Ateneu el 20 d’abril. Les formacions internacionals Martin Van Den Brande Trio i Raquel Kurpershoeck completaran el cartel musical. Les entrades i abonaments pels concerts del Teatre del Casal, l’Ateneu, Scarlett i la Cripta de l’Ermita ja es poden comprar a www.codetickets.com. Amb col·laboració del cinema Rambla de l’Art, s’ofereix el segon cicle de cinema i música amb tres pel·lícules sobre Talking Heads, Litthe Richard i Santiago Auserón.

Totes les notícies

Agenda

20:00h Exposicions

ORGÁNICA

Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils

20:00h Exposicions

IM-PERFECTES

Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils

Tota l'agenda