Equip directiu
Director: Jorge Gómez Díaz
Secretari: Marc Lozano Monterrubio
Administrador: Josep Biosca
Cap d’Estudis: Sergi Pedret Panisello
Coordinador Pedagògic: Montserrat Fusté
C/ Estel núm. 2
43850 Cambrils
Telèfon 977 79 28 37
Correu electrònic: e3007038@xtec.cat
Instagram: @ins_ehtcambrils
Pàgina web: http://inshotturcambrils.cat
Ensenyaments que s’imparteixen
- Cicles formatius grau mig i grau superior:
Família Hoteleria i Turisme:
- CFPM (DECT)* Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració.
- CFPS Direcció de Cuina.
- CFPS Direcció en Serveis de restauració.
- CFPS Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments.
- CFPS Gestió d’Allotjaments Turístics.
- CFPS Guia, Informació i Assistències Turístiques.
* DECT = Distribució extraordinaria conjunta temporal.
Família Indústries Alimentàries:
- CFPM Forneria, Pastisseria i Confiteria.
- CFPS Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries.
PQPI:
- Auxiliar d'hoteleria; cuina i serveis de restauració.
- Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.
- Auxiliar de vivers i jardins.
- Auxiliar de Preparació i comercialització de peix i marisc.
Nombre de places
El curs 2023-2024: 550 alumnes
Línies
- 3 línies de DECT
- 1 línia de la resta de cicles
- 4 PQPI
Horari lectiu
De 8:30 a 18:30 h
Horari de secretaria
Atenció interna: de 09:00 a 14:00 h
Atenció al públic: d'10:30 a 13:00 h