Tria d'alguns dels documents que al llarg dels anys l'Arxiu Municipal de Cambrils va comentar a l'espai "Patrimoni col·lectiu" de Ràdio Cambrils

Des de l'any 2003 fins al gener del 2013, cada dijous la història de tots els cambrilencs va estar present a Ràdio Cambrils.

És l'espai Patrimoni col·lectiu, que s'emetia dins del magazine La Peixera, conduït per Carme Serra. A través d'aquest espai, el Museu d'Història de Cambrils (des del 2003) i l'Arxiu Municipal de Cambrils (des del 2005) portaven a les ones fragments de la història del nostre municipi. Una peça del fons del museu, una excavació arqueològica o un document d'arxiu eren un punt de partida per endinsar-nos en aspectes d'aquesta història.

Així, cada dues setmanes es van comentar per a tots els oients alguns documents que ens acosten a esdeveniments, situacions quotidianes, oficis i formes de gestió del passat de Cambrils.

En aquest indret web hi trobareu alguns d'aquests documents. Plantegen moltes preguntes però també moltes respostes... Us animeu a descobrir-ho?