Si vostè té problemes relacionats amb sorolls provinents de la via pública o d'un domicili o establiment, i considera que no s'ajusten als preceptes de l'Ordenança Municipal de Convivència i seguretat ciutadana, realitzi els següent procediment:

 

 

1. Intenti localitzar el focus del soroll i, en primer terme, dialogui amb la persona responsable del mateix.

 

2. En cas que no aconsegueixi que el soroll desaparegui, truqui al telèfon 092 i sol·liciti una dotació de la Policia Local de Cambrils per tal de solucionar el problema al moment

 

3. Si tot i l'actuació policial al moment, es perllonguen les molèsties que pateix, presenti una denúncia davant la OAC, reflectint que s'ha produït intervenció policial al respecte, i aportant tot el tipus de prova que pugui adjuntar per demostrar els fets ocorreguts. Pot utilitzar un formulari que li lliuraran a l'Oficina d'Informació de l'Ajuntament o a partir d'un escrit lliure en el que posi : adreçat a l'Ajuntament de Cambrils - Regidoria de Medi Ambient, identificació del denunciant, identificació del denunciat o origen del soroll, explicació dels fets, i adjuntant les proves i/o altres documents que consideri d'interès.