Localiza Salud és una aplicació informàtica simple que visualitzar els recursos i activitats que contribueixen a la salut i benestar en els municipis adherits a l'estratègia de promoció de la salut i prevenció de l'SNS (EPSP)

Mapa de recursos

Un mapa de recursos facilita informació sobre els recursos (sanitaris o no) disponibles a la zona, per a promoure estils de vida més saludables.

Mitjançant aquesta aplicació, podem localitzar dins el municipi, que ens interessa, tots aquells recursos que poden servir-nos per a promoure la salut, ja siguin físics, materials o psicològics (equipaments municipals on es realitzen activitats, llocs d'interès com farmàcies o Hospitals, ubicació dels DEA'S, etc).

Entrant a l'enllaç que trobareu a continuació, podeu filtrar per aquells criteris que siguin del vostre interès, ja sigui per a una població determinada o per a la recerca d'un recurs concret: organitzacions, associacions, físics o altres.

Cada recurs mostra la informació relativa o les activitats que podeu desenvolupar. Per exemple, si voleu fer una activitat de ball dirigida a la gent gran, o un curs de natació per a embarassades, o simplement busqueu una farmàcia, en aquest mapa trobareu tota la informació al respecte.

Veureu que la pàgina web és molt intuïtiva i en cas de dubte, us podeu ficar en contacte amb el departament municipal de Salut:

 

LOCALITZA SALUT