L’Ajuntament de Cambrils s’ha adherit a l’Estratègia de promoció de la salut i prevenció en el sistema nacional de salut (EPSP en la SNS) que te com objectiu la promoció de la salut i la prevenció amb l'objectiu de guanyar anys de vida en bona salut i lliure de discapacitat. Aquesta Estratègia està impulsada per la “Red Española de Ciutats Saludables (RECS)” de la qual es forma part des del 2009.

Definició de la estratègia

L’Ajuntament de Cambrils es va adherir al 2018 a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció (EPSP) del Sistema Nacional de Salut (SNS) amb l’objectiu de treballar per fomentar estils de vida saludables que permetin guanyar anys de vida en bona salut i lliure de discapacitat. Aquesta Estratègia està impulsada per la “Red Española de Ciutats Saludables (RECS)”, de la qual forma part Cambrils des del 2009

Mapa de recursos: Localitzasalut

Localiza Salud és una aplicació informàtica simple que visualitzar els recursos i activitats que contribueixen a la salut i benestar en els municipis adherits a l'estratègia de promoció de la salut i prevenció de l'SNS (EPSP)