Cambrils Emprèn ofereix els següents serveis:

1. Informació i Orientació.
Tens una idea de negoci  o un projecte empresarial entre mans? Doncs vine a aquest servei i t'expliquem tot el que has de tenir em compte per emprendre.
Aquí realitzem sessions grupals d'1.30 hores de durada, aproximadament, on es facilita informació bàsica per iniciar un projecte empresarial.
2. Assessorament tècnic
Si ja has assistit a una sessió grupal informativa, pots demanar hora pel servei individualitzat d'assessorament, on t'ajudem en aspectes com:
  • El plantejament de la teva idea de negoci.
  • L'elaboració del pla d'empresa.
  • L'avaluació de la viabilitat del projecte.
  • La preparació de tota la documentació per sol·licitar la capitalització de l'atur.
  • La recerca de finançament per al teu projecte.
  • La tramitació d'ajuts i/o subvencions vigents, etc.

(llegir més)

3. Consolidació
I si ja tens l'empresa creada et donem suport durant els tres primers anys de vida del teu negoci, i també t'ajudem a revisar i avaluar la situació actual de l'empresa a fi de definir un pla d'acció de millora.
4. Cooperativisme i Economica Social
Cambrils Emprèn duu a terme l'últim dijous de cada mes sessions informatives sobre cooperativisme, i posa a la teva disposició un assessorament individualitzat en el cas que creguis que el teu projecte pot tenir encaix a través del model cooperatiu.
5. Sessions d'emprenedoria i capacitació empresarial
Des de Cambrils Emprèn, amb l'objectiu de transmetre competències (coneixements, habilitats, aptituds i actituds) entorn als aspectes clau d'un projecte empresarial, realitzem tallers i càpsules formatives gratuïtes per a persones emprenedores i/o empresàries.