El patronat de Turisme de Cambrils participa en una taula rodona sobre enogastronomia
L’Agència Catalana de Turisme ha escollit el municipi, com a referent en gastronomia, per formar part d’aquesta jornada celebrada a Vilafranca
Cambrils Gastronomia
Dins del concepte de GASTRONOMIA s'hi amaguen realitats molt diverses. A través de gastronomia d'un país es pot, fins i tot, endevinar la personalitat del mateix.
Gastronomia és cultura, és tradició i innovació, és història i modernitat, són trajectòries professionals ben diverses, és salut i benestar, és símbol de la riquesa de la terra i del mar així com de la creativitat dels seus habitants, és economia, és identitat i mestissatge i és l'art de la restauració i el plaer dels sentits.
El prestigi de la vessant gastronòmica de Cambrils és reconeguda per tothom. Cambrils és un dels municipis que concentra dins de la geografia de Catalunya, més restaurants per metre quadrat. Aquest lideratge no s'entén només en termes quantitatius sinó també qualitatius. Una estrella Michelin, la Medalla d'honor del Turisme de Catalunya i altres reconeixements a nivell autonòmic, estatal i internacional són exemples d'aquesta essència que s'amaga per tots els racons de Cambrils.
L’Agència Catalana de Turisme ha escollit el municipi, com a referent en gastronomia, per formar part d’aquesta jornada celebrada a Vilafranca