SERVEI CAMBRILS EMPRÈN

Cambrils Emprèn és un servei municipal de suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial que forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, xarxa per a la creació d'empreses del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, que té com a finalitat difondre l'esperit emprenedor i la cultura d'empresa, fomentar la creació de l'activitat empresarial, donar suport a la consolidació de la microempresa, així com als/a les treballadors/es autònoms/es i a les persones emprenedores.

 

T'AJUDEM A ...

- Formalitzar la inscripció de les persones emprenedores al servei de creació d'empreses del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

- T'informem i orientem sobre els tràmits necessaris per a crear una empresa.

- Et donem informació sobre els ajuts i facilitats existents en matèria de creació d'empreses, i et facilitem l'accés per a la tramitació d'ajudes financeres i altres incentius. 

- T'assessorem en el pla de viabilitat i posada en marxa del teu projecte empresarial.

- Et facilitem l'accés per a la tramitació d'ajudes financeres i altres incentius.

- T'orientem perquè puguis resoldre qualsevol dubte o tràmit.

- T'oferim la possibilitat de millorar les teves competències i els teus coneixements en l'àmbit de la gestió empresarial.

- T'ajudem a millorar la situació actual de la teva empresa, des d'una perspectiva multidisciplinar, amb el suport d'un grup de tècnics experts que realitzaran la diagnosi del teu negoci.

- Treballem conjuntament amb tu en l'elaboració del pla de millora del teu negoci.

logo empresa i treball.png

"Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya".