En aquest espai volem compartir les exposicions fetes des de l'àrea de Polítiques d'Igualtat al llarg de diversos anys i les de l'Institut Català de les Dones.
Fent clic sobre els enllaços de cadascuna d'elles accedireu a les diferents exposicions.
 
 

 

L'àrea de Polítiques d'Igualtat posa a disposició de la ciutadania, les entitats de dones, ens locals, centre educatius i altres entitats i institucions, les següents exposicions digitalitzades, que han estat efectuades a través de la col·laboració desinteressada de la ciutadania.

 

Per visualitzar les diferents exposicions feu clic a sobre de cadascun dels títols seleccionats.

En el marc de les campanyes institucionals en contra de la violència masclista

         

  •  #StopVG (anys 2013 i 2014)

#STOPVG CAMBRILS 2013

En el marc de les Jornades del 25 de novembre de l'any 2013 es va engegar la campanya a Instagram: #StopVGCambrils i #Igerscambrils.

Amb el missatge "Fotografia la teva proposta en contra de la violència de gènere. Implica’t en contra de la VG!" es van etiquetar més d'una trentena de fotografies i entre elles es va fer una tria de les millors per a que formés part com a portada de la campanya de les Jornades en contra de la violència de gènere del 2014. La fotografia triada va ser la de @d_schlemer.

#STOPVG CAMBRILS 2014

En el marc de les Jornades del 25 de novembre de l'any 2014 es va continuar amb la campanya a Instagram: #StopVGCambrils i #Igerscambrils.

Amb el missatge "Fes un insta en contra de la VG!" es van etiquetar més d'una seixantena de fotografies i entre elles es va fer una tria de les millors per a que formessin part com a portada de la campanya de les Jornades en contra de la violència de gènere del 2015.

El jurat va triar la fotografia de @d_schlemer.

 

  • #EstimarÉsRespectar (anys 2015 i 2016)

 

#EstimarÉsRespectar 2015

Recull fotogràfic de la campanya d’instagram en el marc de les Jornades contra la violència masclista de novembre de 2015, on podreu veure les fotografies presentades que mostren de forma explícita un clar missatge en contra de qualsevol forma de violència envers les dones i a favor de les relacions saludables.

         

#EstimarÉsRespectar 2016

Recull fotogràfic de la campanya d’instagram de novembre de 2016.

 

En el marc de la campanya del Dia Internacional de les Dones

L'exposició "Mirada de Dona" recull 28 obres gràfiques elaborades per internautes de diferents països que mostren la mirada de les dones en la societat.

L'exposició es va impulsar des del col·lectiu de Dones Clara Campoamor que a través de la web stripgenerator va promoure la recepció d'aquestes obres i gràcies a això i a les internautes Anna Laura Ariella, Fabiola Rodríguez, Verónica Miranda i Wilma Dijkhuizen es va fer possible aquesta meravellosa exposició.

Al març de 2015, emmarcat dins dels actes programats a les Jornades del 8 de març en motiu del Dia Internacional de les Dones, es va presentar l'exposició al Centre Cívic de Nou Cambrils.

 

 

En el marc de les Jornades per a la igualtat de gènere i la Salut

Recull fotogràfic del concurs d’instagram emmarcat dins dels actes de les Jornades per a la Igualtat de gènere i la Salut 2017.

Amb el #jotambécuido #masculinitatcuidadora van participar una quarantena de fotografies, resultant la guanyadora la de @boscendins.