Procés participatiu - CONSTRUCCIÓ NOU PAVELLÓ ESPORTIU DE CAMBRILS

Procés participatiu:

CONSTRUCCIÓ NOU PAVELLÓ ESPORTIU DE CAMBRILS 

FES LA TEVA PROPOSTA

COM puc PARTICIPAR?

  • A través de la butlleta i posa-la a l’urna que trobaràs tant la Palau municipal d’Esports, com a la zona del camps de futbol. Enllaç Butlleta.
  • Escaneja el codi QR
  • Envia la teva proposta a: noupavello@cambrils.cat

Fins QUAN tinc temps:

  • Pots fer propostes fins el 19 d’octubre de 2022
  • El dia 27 d’octubre a les 19.30h farem la sessió de retorn de les propostes acceptades

INFORMACIÓ PRÈVIA:

Aquest equipament, que serà el tercer pavelló municipal,  ha de permetre cobrir les necessitats de la pràctica esportiva a Cambrils

Es planteja la construcció d’una pista poliesportiva coberta de 44,60 x 27,60 metres divisible en tres pistes transversals de mini bàsquet i mini handbol i una pista longitudinal d’handbol i futbol sala.

A més de la pista, el projecte també inclou una grada prefabricada amb capacitat de 195 espectadors asseguts i un edifici interior amb vestidors, serveis i magatzem que s’ha de definir en aquest procés participatiu segons les necessitats de les diferents entitats.

L'espai cobert tindrà unes mides de 59,40 x 33,40 metres. Per tal de protegir la pista de la pluja i de la inclemències meteorològiques, la coberta vola lleugerament en tot el perímetre de pilars i es planteja tancar les quatre façanes, deixant les cantonades obertes, per permetre ventilació creuada i generar els accessos i les circulacions.

Al següent enllaç pots consultar altres dades relatives al projecte:

PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ DE PISTA POLIESPORTIVA COBERTA

 

 

INFORME-DOCUMENT DE RECOLLIDA DE PROPOSTES

Característiques i situació de les diferents instal·lacions esportives municipals que gestiona l'IMEC les quals van adreçades a que tot el col·lectiu del municipi pugui practicar esport amb garantia i qualitat.

Complex esportiu amb 3 camps de gespa artificial, 2 pistes poliesportives, galeria de tir, vestuaris, servei de bar i camp de tir amb arc.

application/pdf fitxa camp de futbol.pdf — 2.5 MB

El Palau Municipal d'Esports compta amb dos pavellons esportius coberts, un amb superfície sintètica per esports com el bàsquet, el futbol sala o el handbol i un segon amb superfície de terratzo per esports com el patinatge i el hoquei patins. Disposa de piscina coberta climatitzada amb dos vasos, un de 25x16m i una d'aprenentatge de 16x8m, així mateix disposa de sales d'activitats dirigides i gimnàs.

application/pdf PME.pdf — 2.8 MB

Cambrils disposa d'una pista d'atletisme de 8 carrers, camp de gespa natural i tot l'equipament necessari per dur-hi a terme campionats d'àmbit local, autonòmic i nacional, tant en curses com concursos. També disposa de mòdul de vestuaris i gimnàs.

application/pdf FITXA ATL-3.pdf — 3.1 MB

Espai esportiu situat a la vora del mar. El Passeig de les Palmeres es converteix amb el centre del bàsuqet al carrer, estiu o hivern, i consta de 3 pistes amb cistelles a 3,05m i 1 cistella a 2,65m per mini-bàsquet, marcatge dels camps.

application/pdf fitxa passeig palmeres.pdf — 3.2 MB

Rocòdrom situat al Parc del Pinaret. Consta d'un totem de 15m i diferents vies per escalada, amb diferents graus de dificultat.

application/pdf ROCO.pdf — 2.5 MB

A l'estiu, aquest espai és el centre dels esports de platja i els esports nàutics. S'hi pot practicar futbol platja, vòlei platja, tennis platja, caiacs, surf, wind-surf i d'altres activitats esportives.

application/pdf platja regueral copia.pdf — 165.2 KB

A Cambrils pots trobar-hi molts espais per practicar el running, nosaltres et proposem diversos espais, amb el millor entorn perquè gaudeixis del teu esport.

application/pdf runningcambrils.pdf — 295.9 KB

Aquesta ordenança general regula l’ús i els criteris d’ utilització de totes les instal·lacions esportives municipals. Entenem com a ús tota l’ocupació de qualsevol tipus d’espai esportiu en qualsevol modalitat i/o disciplina.

application/pdf RRI IME Ple 1-12-09.pdf — 118.1 KB