Característiques i situació de les diferents instal·lacions esportives municipals que gestiona l'IMEC les quals van adreçades a que tot el col·lectiu del municipi pugui practicar esport amb garantia i qualitat.

Camp de Futbol

Complex esportiu amb 3 camps de gespa artificial, 2 pistes poliesportives, galeria de tir, vestuaris, servei de bar i camp de tir amb arc.

Palau d'Esports

El Palau Municipal d'Esports compta amb dos pavellons esportius coberts, un amb superfície sintètica per esports com el bàsquet, el futbol sala o el handbol i un segon amb superfície de terratzo per esports com el patinatge i el hoquei patins. Disposa de piscina coberta climatitzada amb dos vasos, un de 25x16m i una d'aprenentatge de 16x8m, així mateix disposa de sales d'activitats dirigides i gimnàs.

Pista Atletisme

Cambrils disposa d'una pista d'atletisme de 8 carrers, camp de gespa natural i tot l'equipament necessari per dur-hi a terme campionats d'àmbit local, autonòmic i nacional, tant en curses com concursos. També disposa de mòdul de vestuaris i gimnàs.

Streetball 3x3

Espai esportiu situat a la vora del mar. El Passeig de les Palmeres es converteix amb el centre del bàsuqet al carrer, estiu o hivern, i consta de 3 pistes amb cistelles a 3,05m i 1 cistella a 2,65m per mini-bàsquet, marcatge dels camps.

Rocòdrom

Rocòdrom situat al Parc del Pinaret. Consta d'un totem de 15m i diferents vies per escalada, amb diferents graus de dificultat.

Platja Regueral

A l'estiu, aquest espai és el centre dels esports de platja i els esports nàutics. S'hi pot practicar futbol platja, vòlei platja, tennis platja, caiacs, surf, wind-surf i d'altres activitats esportives.

Running

A Cambrils pots trobar-hi molts espais per practicar el running, nosaltres et proposem diversos espais, amb el millor entorn perquè gaudeixis del teu esport.