Procés participatiu - CONSTRUCCIÓ NOU PAVELLÓ ESPORTIU DE CAMBRILS

Procés participatiu:

CONSTRUCCIÓ NOU PAVELLÓ ESPORTIU DE CAMBRILS 

FES LA TEVA PROPOSTA

COM puc PARTICIPAR?

  • A través de la butlleta i posa-la a l’urna que trobaràs tant la Palau municipal d’Esports, com a la zona del camps de futbol. Enllaç Butlleta.
  • Escaneja el codi QR
  • Envia la teva proposta a: noupavello@cambrils.cat

Fins QUAN tinc temps:

  • Pots fer propostes fins el 19 d’octubre de 2022
  • El dia 27 d’octubre a les 19.30h farem la sessió de retorn de les propostes acceptades

INFORMACIÓ PRÈVIA:

Aquest equipament, que serà el tercer pavelló municipal,  ha de permetre cobrir les necessitats de la pràctica esportiva a Cambrils

Es planteja la construcció d’una pista poliesportiva coberta de 44,60 x 27,60 metres divisible en tres pistes transversals de mini bàsquet i mini handbol i una pista longitudinal d’handbol i futbol sala.

A més de la pista, el projecte també inclou una grada prefabricada amb capacitat de 195 espectadors asseguts i un edifici interior amb vestidors, serveis i magatzem que s’ha de definir en aquest procés participatiu segons les necessitats de les diferents entitats.

L'espai cobert tindrà unes mides de 59,40 x 33,40 metres. Per tal de protegir la pista de la pluja i de la inclemències meteorològiques, la coberta vola lleugerament en tot el perímetre de pilars i es planteja tancar les quatre façanes, deixant les cantonades obertes, per permetre ventilació creuada i generar els accessos i les circulacions.

Al següent enllaç pots consultar altres dades relatives al projecte:

PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ DE PISTA POLIESPORTIVA COBERTA

 

 

INFORME-DOCUMENT DE RECOLLIDA DE PROPOSTES