Què és?

Conjunt organitzat i coordinat d'accions que es realitzen a la llar de l'usuari, dirigides a proporcionar atencions personals, atencions de caràcter urgent, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones o famílies amb situació de manca d'autonomia personal, dificultats de desenvolupament o amb problemàtiques familiars especials.
És un servei municipal, públic i universal que es presta mitjançant personal especialitzat. (No supleix en cap moment la responsabilitat de la família. Únicament es duran a terme aquelles tasques que l'usuari o a la família no puguin fer o tinguin dificultats per poder-les dur a terme).

Qui ho pot sol·licitar?
Persones o famílies que es troben, per motius físics, psíquics o socials, en situació de manca d'autonomia temporal o permanent per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana. Per gaudir d'aquest servei cal estar empadronat a Cambrils.

On?

Per concertar entrevista cal trucar al telèfon 977 368 190 o bé adreçar-se directament a les diferents dependències dels equips d'atenció primària.

EBASP VILA
Àrea territorial: Parellada, Casc antic i Nou Cambrils.
Adreça: C/ Sant Plàcid, 5
Telèfon: 977368190 opció 4

EBASP PORT
Àrea territorial: Eixample- port, Port i Urbanitzacions de llevant.
Adreça: C. Roger de Llúria, 33
Telèfon: 977 368 190 opció 3

EBASP EIXAMPLE
Àrea territorial: Eixample i urbanitzacions de ponent.
Adreça: C/ Sant Plàcid, 5 
Telèfon: 977 368 190 opció 2

DIRECCIÓ
Pg. La Salle, 17-18, 1a planta. CASAL MUNICIPAL DE LA GENT GRAN
Telèfon: 977 368 190

E-CORREU: sso@cambrils.cat