Activitats La Mar de Salades 2023.png

ACTIVITATS   "LA MAR DE SALADES" 

Des del Departament de Platges de Medi Ambient, de l'Ajuntament de Cambrils i, amb col·laboració del servei de vigilància, prevenció  i socorrisme de les platges de Cambrils, durant els mesos de juliol i agost, es realitzen tallers ambiental i de seguretat dirigits als banyistes, a la platja Prat d'En Forés - Regueral.

Si voleu participar en aquest tipus d'activitats, les convocatòries es difonen per les xarxes socials municipals #ajcambrils #cambrilsplatges i també als mòduls SOS de les platges. Per inscriure's a aquests tallers, anar directament als mòduls SOS.

EXEMPLE D'ACTIVITATS REALITZADES A LES PLATGES DE CAMBRILS

  • LA MAR DE NETA

Amb aquesta activitat es vol conscienciar als banyistes que els residus que es llencen a la platja i al mar son molt perjudicials per al medi ambient. Es recullen residus de tot tipus, es classifiquen i es llencen als corresponents contenidors de selectiva perquè, posteriorment, es puguin reciclar.                   

  •  SALVA VIDES!  AMB LA RCP

Aquest taller permet ensenyar les maniobres bàsiques que es necessiten realitzar per fer una Reanimació Cardi Pulmonar, en cas de parada cardi respiratòria.                       

  • LA VIDA SOTA L'AIGUA

A la platja anem a gaudir, ens banyem, juguem, nedem, però no estem sols, sota de l'aigua també hi ha vida, una vida animal i vegetal que s'ha de respectar i cuidar. Amb aquesta activitat es vol posar en valor el respecte que s'ha de tenir per l'entorn marí i la vida que hi ha sota l'aigua.

  • JOVES SOCORRISTES

Si el que t'agrada és vetllar per la seguretat dels demès, amb aquesta activitat et posaràs a la pell d'un jove socorrista de Cambrils.