Departament de Corda curs 2022/23

Albert Carbonell Violí – Viola - Orquestra
Marcel Pascual Violí – Viola - Orquestra
Enric Prats Violoncel – Viola de Gamba- Conjunt de violoncels
Enric Boixadós Contrabaix - Orquestra
Francesc Sánchez
Violí - Viola - Orquestra

Departament de Vent curs 2022/23

Anna Amigó Clarinet - Conjunt instrumental de vent
Dídac Arcas Saxo – Conjunt instrumental de vent
Eva Garriga Flauta Travessera
Carles Herruz Trompeta
Iván Babiloni Trombó - Conjunt instrumental de vent

Departament de Piano curs 2022/23

Eladi Dalmau
Marisol Gutiérrez
Mercè Lara
Andrés Moya
Sílvia Vidal

Departament de Guitarra curs 2022/23

Ma. José Bolart
Miguel Javaloy

Departament de Llenguatge Musical curs 2022/23

Anna Maria Amigó

Ma. José Bolart

Reyes Gil

María del Mar González

 Departament de corda

Marcel Pascual: violí – viola – orquestra

Nascut a Reus el 1975. Estudia amb Eva Graubin al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i amb Valery Oistrakh i Katy Sebestyen al Koninklijk Konservatorium de Brussel·les.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya i de la Joven Orquesta Nacional de España. Màster en Musicologia i Interpretació de la Música Antiga per la UAB. Guardonat amb el Premi Associació del concurs Joan Massià (1999) i el Premi al millor intèrpret de violí del Festival de Joves Músics de Catalunya (2001). En diferents agrupacions orquestrals i de cambra, ha realitzat concerts arreu de l’estat espanyol, Italià, França, Bèlgica, Luxemburg, Alemanya i Japó. La seva activitat orquestral li ha permès treballar amb solistes i directors del renom de Mitislav Rostropovitch, Eliahu Imbal, Carlo Maria Giulini, i Fujiko Hemmins. Ha participat en nombrosos enregistraments en CD i també per a la ràdio i la televisió (RTVC, TVE, RNE). Compromès des dels seus inicis amb els projectes artístics i pedagògics de Camerata XXI, actualment compagina la seva activitat orquestral i cambrística amb la tasca pedagògica a l'Escola Municipal de Música de Cambrils.


Albert Carbonell: violí - viola - orquestra

Neix a Reus on es forma a l'Escola de Música del Centre de Lectura amb Xavier Blanc. Continua els estudis amb Evgeny Grach i cursa els estudis superiors de Música de Cambra

amb Kennedy Moretti, Quartet de Corda amb Arnau Tomàs i Andoni Mercero i violí sota la Càtedra d'Isabel Vilà al Conservatori Superior de Música de Salamanca. Ha complementat la seva formació amb professors com: Hagai Shaham, José Luís Garcia Asencio, Gordan Nikolitch, David Ballesteros, Andry Vitovich, Tatiana Berkul,...

Ha obtingut premis en el XIX Premi de Música Ciutat de Manresa i en el I Concurs de Música de Cambra Jove de Barcelona. I ha tocat en la Joven Orquesta Nacional de España, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Joven Orquesta de Canarias, Orquesta Sinfónica del CSMSalamanca, Orquesta Sinfónica de León, l'Orquestra de Cambra de Granollers, l'Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu, ...

Ha fet col·laboracions escèniques i discogràfiques en formacions tan diverses com Josep Ma. Domènech Trio (Jazz), Els Pets (Pop), Josep Thió i Lluís Gavaldà (Rock & Cat), Txala (Folk), Garbuix l'Orquestrina (Balkan-Klezmer), Ensemble Antiqva (Música Barroca amb instruments originals)...

Actualment és mestre de violí a l'Escola Municipal de Música de Cambrils, membre de l'Orquestra Simfònica Camerata XXI i violinista del grup “la Colònia”.

Enric Prats : violoncel – viola de gamba – conjunt de violoncels

Francesc Sánchez : violí - viola

Enric Boixadós: contrabaix

Departament de vent

Ivan Babiloni Porqueras: trombó

Neix a Reus el 1978. L’any 1991 comença la seva activitat musical, al Col·legi Pare Manyanet de Reus. L’any 1992 comença els seus estudis musicals de solfeig i trompeta, primer a l’escola del Liceu de Barcelona, i posteriorment al conservatori de música de Reus. Durant el anys 1991-2002 cursa estudis de fiscorn i trombó de vares, i el 2010 obté el superior de fiscorn a L’Esmuc.
Els anys 1997-2002 forma part de la Cobla Reus Jove, de la qual en fou fundador. Entre el 1998 fins 2002 forma part com a trombó i trombó solista de la Banda Unió Musical de Tarragona. L’any 2002 i fins el 2004 entra a formar part de la Cobla Marinada. Des de 2004 forma part de la Cobla La Principal del Llobregat, com a fiscorn. Ha col·laborat com a intèrpret i com a solista en diverses formacions clàssiques, música antiga, tradicional i grups de ministrers d’arreu de Catalunya. Entre elles, destaquen l’Orquestra Simfònica de Vila-seca com a trombó solista. Ha enregistrat mes de 20 Cd’s amb diverses formacions. Ha actuat per tota la geografia catalana, i per Saragossa, Madrid, França, Bèlgica, Argentina, Estats Units, i en diversos festivals de música com el festival de Peralada, Pau Casals etc.
L’any 2007 actua al cicle de Concerts de tarda al Palau de la Música Catalana, com a solista de fiscorn, en l’estrena d’una obra per a fiscorn solista i Cobla. A nivell docent, durant els anys 2001-2002 imparteix classes de trompeta i trombó a l’escola de música Arts Acadèmia de Reus, i des del 2008 es professor de trombó i fiscorn a l’Escola Municipal de Musica de Cambrils i Aula de Sons de música tradicional de Reus.

Dídac Arcas: saxo - conjunt instrumental de vent
Nascut a Tarragona l’ any 1974, comença els seus estudis musicals als set anys al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, on obté el Títol de Professor de Piano i el de Professor de Saxòfon. Obté una beca com a pianista acompanyant i s’inicia en el món de la música de cambra amb el Mestre Cristian Florea.
Posteriorment estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona, on obté el Títol Superior de Saxòfon amb les màximes qualificacions sota el mestratge del saxofonista i pedagog Albert Julià.
És Mestre Especialista de Música per la URV i ha fet nombrosos cursos de pedagogia i psicologia evolutiva infantil (URV, UAB, Universitat Ramon Llull).
Ha treballat amb músics i pedagogs de prestigi com Jean-Yves Formeau, Miquel Bofill, Cristophe Bois, Nicolas Prost, Joan Martí, Edith Fisher, Andràs Kemenes, Albert Nieto, Gian Franco Ricci, Conrad Setó…
Membre fundador de la “Banda de Música Unió Musical de Tarragona” on va ser durant molts anys Saxo solista sota la direcció de Carles Chordà. Saxo solista a l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música del Liceu i membre de diferents formacions de quartet de saxos realitzant concerts arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. Especialitzat en la vessant cambrística amb el Saxo Soprano ha dirigit formacions premiades a diferents concursos de Música de Cambra.
La seva formació com a percussionista i la seva heterogeneïtat com a músic li ha permès formar part de formacions musicals de diferents estils. Ha format part del grup de música “La Thorpe Brass”, bandes de música, orquestres , xarangues, grups de dixieland i jazz, amb qui ha gravat diversos CD i que completen la seva formació en la vessant més popular.
Professor per Concurs-Oposició de Saxòfon i Piano a l’EMMC des de 1997. Ha estat Cap d’Estudis i actualment és Cap de Departament de Vent. Dirigeix des de la seva formació el Conjunt Instrumental de vent “Crescendo”, on veu realitzada la seva motivació vers la música i els infants.

Anna Amigó: clarinet - conjunt instrumental de vent

Eva Garriga: flauta travessera

Carles Herruz: trompeta

Departament de guitarra

Miguel Javaloy : guitarra – conjunt de guitarres

Nascut a Alacant, va començar els seus estudis musicals amb Yoshiaki Yamaguchi i Rafael Casasempere, ingressant després al Conservatori Superior “Oscar Esplá”, on va ser alumne del mestre José Tomàs durant deu anys i va finalitzar la carrera amb les màximes qualificacions.
Va completar la seva formació assistint a classes amb José Luis González, Carles Trepat, David Russell, Hopkison Smith i Oscar Ghiglia.
Ha actuat al Festival Internacional de Música de Cambrils, als Auditoris Pau Casals i Josep Carreras, als Teatres Fortuny, Metropol i El Pósito de Sigüenza, a la Casa Milà i al Bouquet Festival de Tarragona, entre d’altres. Ha gravat per a TVE i Catalunya Música.
Amb la soprano Maria Teresa Garrigosa, va gravar pel segell “la mà de guido, LMG 2098” el CD “Jaume Bosch, le Roi de la Guitare”, primera gravació mundial de les cançons de J.Bosch. L’any 2013 va presentar el seu nou treball discogràfic “Souvenir de Barcelone”, també amb “la mà de guido, LMG 2119” i amb obres de Sor, Bosch, Tárrega, Llobet, Pujol i Trepat.
Miguel Javaloy interpreta amb la seva guitarra Romanillos, “La Playera”.
Des de la seva fundació, és professor de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, essent director en dues etapes diferents.

 

 

 

Maria José Bolart: guitarra  – conjunt de guitarres

Departament de piano

Andrés Moya: piano
Format al Conservatori de Música de Vila-seca i al CSMM de Barcelona on obté el Títol Superior de Piano amb menció d’Excel·lent. Va rebre classes de Música de Cambra del violinista Evelio Tieles al Conservatori del Liceu. L’any 1998 es trasllada a Lausanne (Suïssa) on obté el “Diplôme Supérieur de Piano” amb el pianista Christian Favre i entra a formar part del Cor de l’Òpera de Lausanne. Perfecciona estudis de Cant amb la mezzosoprano Mercè Obiol al Conservatori de Tarragona.
Becat l’any 1986 per participar al Concurs Maria Canals de Barcelona i premiat per les seves intervencions pianístiques als concursos de JJMM Vilafranca (1984) i (1985) i al Concurs de piano Ciutat de Reus (1986).
Ha col·laborat amb l’Orquestra Pablo Sarasate i amb la Banda de la Unió Musical Senienca. Ha acompanyant el Cor de Cambra Scherzo, el Trio “Ad Libitum” , el Cor de la URV, la mezzosoprano Mª Carme Duran, entre d’altres.Actualment forma part del Cor de l’Auditori Josep Carreras i acompanya a instrumentistes i cantants en recitals i concursos.

Eladi Dalmau: piano
Comença els estudis de piano als sis anys. Passa per diferents professors, E. Briansó, N. Gradaille, C. Tieles i S. Myong, als conservatoris de Vila-seca (Grau Professional de Piano), i del Liceu de Barcelona (Grau Superior de Piano i Música de Cambra). S’especialitza en música de cambra amb el violinista Evelio Tieles, principalment; rep classes i realitza nombrosos cursos amb d’altres mestres com: R.Brengola, S.Iwasaki, C.Zanidache, S.Potchekin, P.Thiemann, S.Bradbury, Silvestri String Quartet, M.Nyikos, W.Boetcheer, L. Gorokhov, M. Cervera, A. Ricci, M. Cabero, A. Soler...
Ha format agrupacions de cambra assíduament amb el violoncelista Nabí Cabestany (2on Premi de la IX Mostra de Música de la Generalitat, Menció d’Honor al Concurs Permanent de Juventuts Musicals (1993), Diploma d’Honor al Concurs Internacional Duo-Sonata “Maria Canals”, 2on Premi al Concurs de Música de Cambra de Castellterçol, Finalistes del Concurs “Paper de Música” 1996), amb la pianista Inés Reguero (1er Premi de la X Mostra de la Generalitat), amb el violoncelista Oriol Aymat (Finalistes del Concurs Permanent de Juventuts Musicals (1997), amb la soprano Júlia Arnó (guanyadors de la VIII edició dels PODIUMS per a grups de cambra, 1er Premi al Concurs de Música de Cambra de Castellterçol 2001), i d’altres formacions, realitzant concerts arreu d’ Europa. Destaca el concert realitzat amb el violoncelista L. Gorokhov al Festival de Primavera de Vila-seca.
Estudia el clavicèmbal al Conservatori del Liceu, i posteriorment al Conservatori Municipal de Terrassa amb el clavicembalista J. Reguant.
Actualment és professor de música de cambra i piano a l'Escola Municipal de Cambrils.


Marisol Gutiérrez: piano

Mercè Lara: piano

Sílvia Vidal: piano

Administració

Pilar Gil i Vicki Artigau: tasques administratives

Cirilo Argilaga: consergeria i manteniment