Pels propers dies i a partir del proper dissabte 21 de novembre us proposem diferents activitats per realitzar a dintre el municipi i el seu terme. T'hi animes!!!

El confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana, instaurat amb les darreres restriccions per lluitar contra la propagació de la COVID-19, fa que només tinguem l’opció de sortir a fer esport o simplement passejar pel  terme de Cambrils. Val a dir que cal aprofitar que encara podem gaudir de dies de gran bonança climàtica que conviden a sortir de casa perquè ens toquin l’aire i el sol. Tot això, unit al fet que la pràctica esportiva a l’aire lliure comporta grans avantatges per a la salut física i mental de les persones, ha fet que l’Ajuntament de Cambrils i Naturetime s’hagin unit per tal d’oferir un valor afegit a aquesta única alternativa.

S’han dissenyat diverses rutes que es poden fer a peu o en bicicleta, tant pel nucli urbà com pel terme municipal, seguint un itinerari unit per diverses fites que ens permetran, per una banda, conèixer alguns indrets de la nostra geografia i, per l’altra, convertir una simple passejada o una sortida al parc amb els nens en una petita aventura.

En aquest web hi trobareu tota la informació per tal de fer-vos el vostre propi itinerari, així com els mapes amb les rutes i les fites que haureu de buscar.

Quan localitzeu aquestes fites, haureu d’escanejar el codi QR que hi ha imprès, el qual us obrirà un formulari que haureu d’anar omplint durant el recorregut, així com escriure-hi aquells comentaris i suggeriments que us semblin d’interès. Esperem les vostres aportacions, així com esperem les vostres fotografies, que podreu penjar a les xarxes socials amb el hashtag #cambrilsderuta

Accepteu el repte?

SORTIDA I ARRIBADA

LES RUTES TENEN INICI I FINAL A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT, PERÒ AUEST PUNT DE PARTIDA ÉS ORIENTATIU I OPCIONAL. PODEU COMENÇAR LES RUTES DES DE QUALSEVOL PUNT.


RECOMANACIONS ESPORTIVES

NO ES TRACTA NI MOLT MENYS D’UNA COMPETICIÓ, AQUESTA INICIATIVA BUSCA AFEGIR AL·LICIENTS A LA PRÀCTICA ESPORTIVA I DE LLEURE

RECOMANACIONS SANITÀRIES

SEGUIU EN TOT MOMENT LES RECOMANACIONS DE SEGURETAT I HIGIENE QUE RECOMANEN LES AUTORITATS SANITÀRIES, TENINT EN COMPTE QUE COMPARTIREU L’ESPAI AMB ALTRES USUARIS: MASCARETA + MANS + DISTÀNCIA 2M

 

 

RUTA PARCS INFANTILS FAMILIAR

 

RUTA ESPORTIVA ORIENTACIÓ CAMBRILS