Dilluns 25 de maig, a les 20.30h, a la Sala Albéniz de l'Escola Municipal de Música de Cambrils

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Escola de Música

El Ferran va començar a tocar la trompeta als 7 anys, a l’ Escola Municipal de Música de Cambrils, on ha cursat tot el Grau Elemental i el Grau Mitjà de trompeta, el primer any amb Ramon Reverté i des de 2003 amb el trompetista Carles Herruz.

Engrescat sempre pel seu professor, ha participat en diversos cursos de trompeta i va entrar a formar part de la Banda Juvenil d’ Unió Musical de Tarragona, als 10 anys, per passar als 14 a la Banda Titular.

Ha estat guardonat amb Menció d’ Honor al I i al III Concurs de Cambra Higini Anglès ( 2005 i 2007), amb el 3r premi al I Concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals de Sant Cugat (2007), amb el 1r premi de la modalitat de vent-metall en els 8è Premis d’Interpretació Musical del Conservatori de Música de Girona ( 2009) i amb el 3r premi en el XV Concurs de Joves intèrprets l’ Arjau, en la modalitat de Música Contemporània (2010).

Des de l’ any 2010 és trompeta del grup musical Papagayo, amb el qual acaba d’ enregistrar el segon disc “Wairüa”. En l’ actualitat, cursa el Grau de Finances i Comptabilitat a la URV i compagina els estudis amb les seves grans aficions la música i la trompeta.

Programa del concert:

Blues Machine M. Sweeney
Harlem nocturne E. Hagen
Moten swing B. Moten
Rock around the clock M. C. Freedman
Summertime G. Gershwin
Fly me to the moon B. Howard
Pink Panter H. Mancini
Tequila Ch. Rio
Surfing USA Ch. Berry