L’OPP 92 PEIX BLAU CATSUD-TARRAGONA, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Cambrils i l’Ajuntament de Cambrils, convoca al concurs escolar de receptes “Ranxos a Bordo”, dins de la mesura 4 del Pla de producció i Comercialització 2024, finançat per el FEMPA i la Generalitat de Catalunya, amb motiu de la 1a edició de les Jornades Gastronòmiques Cambrils amb gust de mar.
L’objectiu d’aquest concurs és despertar en les generacions futures la consciència sobre la importància de gaudir del peix i conèixer el seu origen amb un toc d’estil i sabor.
El projecte consisteix en crear una recepta utilitzant peix blau (sardina, seitó, verat, alatxa i melva), que s’haurà de presentar per escrit i acompanyada d’una fotografia o un vídeo.
Les receptes i les fotografies s'entregaran a la Confraria de Pescadors de Cambrils, Moll Ponent s/n, en un sobre, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, o a través de l’adreça electrònica: eventos.peixblautarragona@gmail.com.
Tens temps per fer-nos arribar la teva recepta fins al 7 de novembre de 2024.
Consulta les bases del concurs i participa-hi!
Si ets el/la guanyador/a, pots aconseguir un val per un àpat en un dels restaurants participants en les Jornades Cambrils amb gust de mar, valorat en 100€.