L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses vol expressar el seu més ferm rebuig als atacs terroristes que han patit Barcelona i Cambrils, a la vegada que ens unim al condol de les ciutats i de les famílies de les víctimes. Entre tots, aconseguirem que la convivència i la pau tanqui les ferides obertes aquests dies. Rebeu el nostre suport en aquests dies tan difícils.

Ramon Roqué Riu - Alcalde de Sant Joan de les Abadesses

No soc nascuda aquí però porto més de vint anys vivint a Cambrils, els meus fills han nascut aquí i jo i el meu marit ens considerem cambrilencs. Aquest poble ens ha acollit amb els braços oberts ens ha donat una feina i formar una família i sempre estaré agraïda per això. És la meva casa!!! I nomes puc dir i demanar que la PAU que sempre a regnat en aquest poble continuï sempre i que no la podran trencar mai uns indesitjables. NO TENIM POR!!!

Mª Carmen Boquera Borras - Cambrils

Eliminem l’odi amb amor, els ganivets amb abraçades, el rebuig amb petons. Tots som Cambrils i ho seguirem sent.

Rafael Quílez Rodríguez - Cambrils

És impossible d’entendre perquè algú pot decidir atemptar contra la vida d’altres persones. Ara més que mai, hem de mantenir-nos ferms contra el terror i no deixar-nos vencer.

Jordi Cros Ferrándiz - Dosrius

Mucho ánimo y fuerza a los familiares y amigos de todos aquellos que dejaron su vida en los atentados de Cambrils&Barcelona.

Carmela del Río - Cambrils

Tristesa sense fi pels fets. I rebuig absolut a resoldre els problemes amb violència. Només el diàleg porta la pau.

Rosa Huguet i Sugranyes - Alcaldessa de Canyelles

Cal estar compromesos tots en defensa dels valors, de la convivència, i la pluralitat en la nostra societat. El terrorisme no te fronteres i no pot trencar aquest equilibri. TOTS hem de estar amb les víctimes siguin quines siguin i on siguin. #totssomcabrils#notincpor

Jordi Estopà Navalón - Cambrils

Toda mi solidaridad y mi afecto con los familiares de las víctimas de los terribles atentados de Barcelona y de Cambrils. Este fanatismo sin sentido no podrá doblegarnos. No tenim por!

Tino Osuna -Tarragona

Lluitaré fins a l’últim segon i el meu epitafi serà: no estic d’acord (Joaquín Sabina).

Nuria - Cambrils

Manifesto el meu suport als familiars de les víctimes dels atemptats de Barcelona i especialment a Cambrils la meva ciutat de vacances habitual. Un crit per la Pau, NO TINC POR.

Mª Josep Hernández Artigas - Agramunt

Em trobava prop i la impotència que vaig sentir va ser terrible. Estiuejo a Cambrils des de fa 30 anys, m’agrada i m’estimo el lloc, pel que hem d’estar units per vèncer aquest terrorisme. El meu condol als afectats.

Mª Lourdes Daurada Cabacés - Flix

El meu més sentit condol a les víctimes de l’irrscinal atemptat a Cambrils i molt especialment a les seves famílies i amics. Estaran sempre en el nostre pensament.

Pilar Pifarré Matas - Barcelona

El meu condol a les famílies dels que van morir, especialment als de la dona aragonesa que va morir a Cambrils; el meu desig d’una ràpida recuperació als ferits, i la meva felicitació a l’Ajuntament pel respectuós acte fet en la seva memòria.

Salvador Martí Moya - Cambrils

Cambrils és preciós. Tots som Cambrils.

Antoni Recasens - Cambrils

Costa trobar paraules que reflexin els sentiments davant aquests fets. Ànims i solidaritat als afectats directament... i el rebuig més ferm a qui no respecta ni la vida ni els valors més universals i elementals.

Joan Font Baus - Girona

Tot el suport a les famílies de les víctimes així com agrair a tots els “àngels de la guarda” que cada dia vetllen per la nostra seguretat, per la nostra salut i el nostre benestar. No puc fer menys que felicitar-los a tots pel seu tarannà diari.

Josep Mª Pallisé i Rovira - Cambrils

Impotència, ràbia, dolor, però sobre tot, sento una profunda tristesa per aquest acte. Malgrat tot, la nostra i propera vil·la de Cambrils continuarà sent terra de pau i solidaritat, no ens aturaran i seguirem creien en l’esperança d’un mon millor. El meu sincer condol a les famílies de les víctimes i afectats.

Montse - Altafulla

Per a tota la ciutadania de Cambrils, un desig d’unitat, un pesam pels més afectats, una solidaritat de barcelonina que també ha patit dolor. Força des del nord fins al sud, des de l’est fins l’oest. Ànims per a seguir endavant! Un clam pacífic arreu: NO TENIM POR!

Anna Hernández Sans - Barcelona

No tinc por!! I crec i estimo les persones.

Josepa Ribera Vallès - Piera

Mai més una barbaritat d’aquesta mena en lloc del món. Mai aconseguiran trencar una societat com la nostra amb actes d’aquesta mena. I, sobretot, el més sentit record per les víctimes.

Anton Boronat i Clariana - Cambrils

Em trobava prop i la impotència que vaig sentir va ser terrible. Estiuejo a Cambrils des de fa 30 anys, m’agrada i m’estimo el lloc pel que hem d’estar units per véncer aquest terrorisme. El meu condol als afectats.

Mª Lourdes Daura Cabacés - Flix

Perquè tots plegats tirem endavant units i puguem conviure en pau, armonia i llibertat.

Gemma Massegué Casas - Cambrils

Tot l’equip de SEMIC volem expressar el nostre condol, solidaritat i suport a les víctimes i els seus familiars. El nostre cor està amb Cambrils.

SEMIC - Lleida

Un dia per oblidar i alhora un dia per recordar que encara hi ha gent molt bona que supera els límits pels altres. Gràcies a aquestes persones podem seguir endavant. Tota la força pels afectats directes, esperant que un dia puguin sobreposar-se al que van haver de viure.

Silvia Millan - Cambrils

ENCARA QUE ENS VULGUIN CALLAR LES VEUS AMB POR SEMPRE CRIDAREM MÉS FORTS QUE ELLS, NO TINC POR PER MI, NO TINC POR PER TOTS AQUELLS QUE LLUITEN CONTRA LA BARBÀRIE D’UNS FANÀTICS SENSE IDEOLOGIA I SENSE MORAL, PER SEMPRE MÉS NO TENIM POR ESCOLTEU-LO DES DE CAMBRILS FINS AL FINAL DE L’UNIVERS, NO TENIM POR, SEGUIREM VIVINT SENSE POR I AMB LLIBERTAT ENCARA QUE ENS VULGUIN CALLAR LES VEUS EN NOM DE LA POR... AGRAÏMENTS ALS COSSOS POLICIALS QUE TANT VALENTS HAN DECLARART QUE NO TENEN POR PERILLANT LA SEVA VIDA PER TENIR CURA DELS ALTRES, VOSALTRES VALENTS NO TINGUEU MAI POR I GAUDIU ORGULLOSOS PELS CARRERS DE CAMBRILS, DE BARCELONA I DEL MÓN.

Susanna Cairo López - Cambrils

El meu més sentit condol per a Cambrils i tots els seus vilatans. Una mateixa no es creu la dimensió dels fets fins que toquem a casa nostra. Per un món en pau, sense terroristes i sense guerra. Molts ànims a la vila veïna.

Joan Marc Jurado Castro - Reus

M’uneixo al dolor de la família de la Sra. Suárez en particular i al mateix temps que no podem baixar mai més la guàrdia davant aquests desarmats que tan mal han fet al nostre estimat Cambrils. Felicitats a tota la policia. VISCA CAMBRILS.

Antoni Matas Montia - Cambrils

Mi corazón está con Cambrils. Siento mucha tristeza por lo sucedido. Mi solidaridad con las víctimas y un fuerte abrazo a familiares y heridos. Les deseo una pronta recuperación.

Cristiano Casá Basile - Salou

Todos estamos muy condolidos por los sucesos acontecidos en esos días tan fatídicos para las poblaciones de Catalunya. Estoy en la misma posición de los habitantes llenos de paz y armonía para la comunidad europea. Y un contundente rechazo a estos vandálicos actos que vienen de los sanguinarios terriristas. Demostremos al mundo que estamos unidos contra cualquier estado terrorista. Desde Venezuela y España... una solidaridad con sus habitantes, y para las víctimas un eterno recuerdo de libertat.

Miguel Nayib Garcia - Cambrils

Cambrils, casa meva, el meu poble la meva vida, on he crescut i on vull que sigui terra de persones increïbles però no de actes terroristes, gràcies a tots els que ens protegeixen cada dia, per un Cambrils millor #totssomcambrils#

Francesc Valenzuela Morera - Cambrils

MOLTS ÀNIMS PER A TOTES LES VÍCTIMES QUE ENCARA ESTAN PATINT ELS EFECTES DELS ATEMPTATS. MOLTA FORÇA I UNA ABRAÇADA! ENRIC.

Enric Català Castro - Salou

No nos doblegarán con sus actos violentos. Cambrils en el corazón.

Javier Molero Caja - Cambrils

Perquè ningú ens coaccioni a viure amb llibertat i en pau. Que no hagi més víctimes de l’horror i el terror. Cambrils per sempre. Al costat de les víctimes. I love Cambrils&Barcelona.

Montse Olmo - Cambrils

Mi deseo de que siempre sea tierra de paz, acogida y solidaridad. Y mi recuerdo para las víctimas.

Isabel Forecén Bueno - Madrid

TOTS SOM CAMBRILS, un bon lema per definir el suport a la nostra població i per seguir endavant tots els cambrilencs i tothom que visiti Cambrils, perquè ens agrada passejar tranquils, sense por.

Elena Martí Estrada - Cambrils

Molt trista, desitjo que mai més NINGÚ hagi de passar per un tràngol com aquest. Molts ànims i la meva estima a tots aquells que ho passen malament i viuen al mig l’horror de qualsevol tipus de violència.

Esther Pulido González - Cambrils

SENTIT CONDOL A TOTES LES VÍCTIMES DEL TERRORISME.

Josep Bassedas - Barcelona

Quiero expresarle en nombre propio  y de Bandera Azul nuestro sentimiento y solidaridad por el atentado terrorista a su población y visitantes, aprovechando también para agradecer sus esfuerzos continuos por mejorar sus playas. Quedamos a su disposición.

Jose R. Sanchez Moro