4.2 Informació bàsica  - AVÍS LEGAL NEWSLETTER
Textos Legals Versió 1   02-2019
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS  (Informació bàsica)

Li informem que les dades personals formen part del tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER], del que és responsable AJUNTAMENT DE CAMBRILS, NIF P4303800I, amb  domicili social a:  Plaça de l'Ajuntament, 4 - 43850 CAMBRILS, E-mail : dpd@cambrils.org, amb la finalitat d’enviar-li el nostre newsletter periòdic, així com informació dels nostres productes i serveis, que siguin del seu interès.


Podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, donant-se de baixa a l’opció corresponent en rebre un butlletí electrònic.

 

Així mateix, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i en el seu cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça : Plaça de l'Ajuntament, 4 - 43850 CAMBRILS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd@cambrils.org i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web:  cambrils.cat