Requisits generals per fer el registre a la borsa de treball

 • Ser major de 16 anys, els menors de 18 anys han de tenir autorització del seu tutor/a legal.
 • Estar en possessió del corresponent permís de residència i treball (persones estrangeres).
 • Tenir interès en fer recerca de feina i rebre ofertes laborals, ja sigui per trobar-se en situació de desocupació o bé per tenir interès en millorar o complementar la seva feina actual.

Què comporta el teu registre?

 • Podreu consultar i inscriure-us a les ofertes de treball on-line.
 • Podreu ser seleccionats de forma automatitzada en el creuament d'una oferta de treball quan compliu amb el perfil sol·licitat per l'empresari, la BTM enviarà a l'empresa la vostra fitxa-CV i l'empresa serà la que haurà de contactar amb vosaltres.
 • Podreu accedir a la vostra Àrea personal del servei BTM on-line per consultar, modificar i actualitzar les dades que hi consten.
 • És obligatori actualitzar les dades del currículum immediatament:
  • Quan variï la situació laboral
  • Quan es modifiqui alguna dada important del CV
  • Cada 3 mesos encara que no modifiqueu cap dada, per tal de mantenir activa la vostra candidatura. 

  Formes de fer el registre al servei de borsa

  Pots fer el teu registre directament al web mitjançant el nostre servei online, en aquest infograma tens l'explicació pas a pas de com fer el registre online*

  Si no tens suficients coneixements digitals per fer el registre online i estàs empadronat/da a Cambrils, pots demanar cita trucant al 977 30 74 01 ext. 2 o enviant un correu a btm@cambrils.cat 

  Formes d'actualitzar/renovar la inscripció a la borsa

  Informació per als No residents a Cambrils

  El servei dona prioritat a la ciutadania de Cambrils: Les persones no empadronades al municipi només podran fer la inscripció i actualització de forma on-line, i no podran inscriure's directament a les ofertes publicades amb un número de candidatures enviades suficient per a la seva cobertura.

  Només les persones empadronades podran adreçar-se a les oficines de la Borsa de Treball de forma presencial mitjançant cita prèvia.

  Qui pot sol·licitar l'alta mitjançant entrevista presencial 

  Persones empadronades a Cambrils sense habilitats/coneixements digitals

  Si et trobes en aquesta situació, pots sol·licitar cita per entrevista trucant per telèfon 977 30 74 01 ext.2 o per mail: btm@cambrils.cat

   Les entrevistes presencials es realitzen de Dilluns a Dijous de 10h a 13h a les nostres oficines de l'Ateneu Juvenil

   Consulta les ofertes regularment

   Accedeix a btm.cambrils.cat per consultar les ofertes i inscriu-re't tu mateix/a a les que més s'ajustin al teu perfil i disponibilitat. Estableix un calendari i consulta les ofertes de forma regular, no et perdis ni una!

    Quins altres serveis us oferim a l'àrea PAO de l'ajuntament?

    • Acompanyament en la recerca d'ocupació: A través de l'Espai Recerca de Feina trobareu assessorament professional, accés a equipaments informàtics i recursos materials i documentals. (amb cita prèvia Tel. 977 30 74 01)
    • Assessorament i orientació personalitzat: A través del Servei d'Orientació; Educativa i Professional (SOEP) una orientadora us assessorarà en la presa de decisions respecte al vostre futur educatiu i/o professional. (amb cita prèvia Tel. 977 30 74 01)

    Com fer el registre online (explicació pas a pas)

    Accedeix a btm.cambrils.cat i segueix el pas a pas d'aquest infograma explicatiu:

    image.png