S'ha publicat al web la Guia anual 2023-2024.

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El departament d’esports de l’ajuntament de Cambrils i concretament la regidora Camí Mendoza presenta la Guia d’Activitats Esportives per la nova temporada d’hivern 2023-2024.

S’inclouen informacions d’abonaments, activitats i cursets adreçats a tots els col·lectius de la població del municipi. La voluntat és apropar l’esport a tots els col·lectius del municipi, gent gran, adults, joves i infants.

El 12 de setembre s’iniciaran les activitats d’Escola Natació pel 1er Trimestre 2023/2024 i les inscripcions es podran tramitar a partir del 31 d’agost al Palau d’Esports.

Pel que fa la col·lectiu de la  GENT GRAN, la programació també comença el 12 de setembre amb els grups d’aquagym i gimnàstica de manteniment i les inscripcions es podran tramitar a partir del 28 d’agost al Palau d’Esports.

En aquesta programació també es fa esmena al esdeveniments esportius més importants del municipi, on hi destaca la 15 edició de la Mitja Marató, esdeveniment on s’hi estan preparant algunes novetats i que es durà a terme el 25 de febrer de 2024. Paral·lelament s’està treballant en l’organització d’altres esdeveniments esportius de renom per continuar essent un municipi de referència en turisme esportiu.

Així doncs el proper 12 de setembre serà el tret de sortida de la programació d’hivern i pels nous serveis i activitats que s’oferiran als usuaris/abonats. Tota la nova  programació està disponible a la web cambrils.cat/esports i en breu en format paper.

              guia_23_24_web.pdf