L'art és part integrant de la nostra cultura, i es reflecteix en les diverses formes d'expressió. Les sales d'exposicions són un canal de comunicació d'aquestes expressions. Cambrils disposa des de finals de 2002 de tres sales d'exposicions municipals: la Sala Àgora, la Sala Àmbits i l'Espai El Pati. La Sala Àgora està ubicada a la planta baixa de l'edifici consistorial, i les altres dues al Centre Cultural del carrer Sant Plàcid, 18- 20.

És la sala ubicada a la planta baixa del Centre Cultural

La Sala Àmbits, està situada a la planta baixa del Centre Cultural i Ocupacional i té una superfície de 126,66 m². Es va inaugurar el dia 7 de setembre del 2002 amb l'exposició "Democràcia a Cambrils. 63 regidors", i va passar a substituir l'antiga Sala Municipal.

sala ambits


Situació:

Carrer Sant Plàcid, 18-20                                                                                                            
43850 Cambrils
Tel. 977 369 060                                                                                                       
cco@cambrils.org

Accés minusvàlids a tot el centre

HORARI (clicar)

És la sala ubicada a la planta subterrània del Centre Cultural

La sala l'Espai El Pati, està ubicat a la planta soterrània 2 del Centre Cultural, té una superfície de 138,42 m² i es va inaugurar el 30 de novembre del 2002 amb l'exposició dels treballs de Pintura del Casal Municipal de la Gent Gran.

espai el pati

Situació

Carrer de Sant Plàcid, 18-20
43850 Cambrils
Tel. 977 369 060
cco@cambrils.org
Accés minusvàlids a tot el centre

HORARI (Clicar)

És la Sala ubicada a l'Edifici Consistorial

L'edifici consistorial compta, des de l'any 1996, amb un espai a la planta baixa d'uns 200,22 m² per a exposicions, la Sala Àgora.

Durant aquest any 2014 la Sala Àgora ha patit una transformació arrel de les obres de les dependències policials, reduint l’espai de la Sala Àgora. En aquest moments compte amb 42,60 metres lineals d’exposició.

La programació d'aquesta sala es va iniciar el gener d'aquell any i es va crear com un espai d'exposicions de més prestigi, amb artistes de renom, exposicions institucionals i itinerants programades per entitats com Fundació "La Caixa", Fundació Caixa Tarragona, Caixa Sabadell, Caja de Ahorros del Mediterráneo ...
Anualment es programa l'exposició Artistes de Cambrils , durant el mes de juny, coincidint amb la Fira, i l'exposició del Premi de Pintura Vila de Cambrils, el mes de desembre.

Sala Àgora

Situació:
Plaça de l'Ajuntament, 4
43850 Cambrils
Tel. 977 36 84 84 
clt@cambrils.org

HORARI

De dilluns a dijous de 8:30 a 15h i divendres de 8:30 a 14h.

Dissabtes, diumenges i festius, tancat

 

Exposicions acollides a les sales de Cambrils durant el 2024

Exposicions realitzades a Sala Àmbits i Espai El Pati del Centre Cultural, i a la Sala Àgora de l'Ajuntament.

(Clicar per veure informació)

ORGANICA_AMBITS_1.jpg IM-PERFECTES _ ÁGORA_Mesa de trabajo 1 copia 4.jpg VEDRUNA_AMBITS_1.jpg De volta al mar_àmbits_1.jpg
BIENNAL_ÀGORA_Mesa de trabajo 1 copia 5 1.jpg