De 25 gener 2024 20:00h a 1 març 2024 21:00h

CSVIÑUALES

  • Què? Exposicions
  • Quan? 25/01/2024 a 20:00 fins a 01/03/2024 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Telèfon de contacte 977368484
  • Correu electrònic
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-cambrils/cambrils/ca/serveis/cultura/agenda/exposicio-sala-ambits>>.

La Sèrie "Orgánica" està inspirada en la naturalesa, en la vida i la supervivència. Segons el diccionari, un cos orgànic està constituït per parts que formen un conjunt coherent, amb harmonia, ordre, i amb disposició o aptitud per a viure.

La paraula com a tal, prové del llatí organĭcus, i significa "propi d'un instrument mecànic".

Un organisme vivent és una màquina orgànica.

Aquesta inspiració ha donat lloc a representar el que podrien ser arrels i tentacles que creixen i s'aferren a la superfície del quadre, a vegades rectes o embullant-se entre ells.

Un experiment de textures i colors que neixen i s'expandeixen a partir de bases color negre sobre llenç, fusta, i fins i tot cartó.

L'experimentació amb aquesta amalgama de tècniques mixtes fins a arribar a aquests relleus i textures, ha estat sens dubte una experiència molt gratificant durant tot el procés creatiu.

A més a més, i fent al·lusió a Sant Valentí, s'acompanya de la minisèrie "Orgánica Love", que exalta l'amor infinit dintre d'aquesta filosofia.

Espero que gaudiu d'aquesta sèrie

www.csvinuales.com