L'objectiu és reflexionar sobre els mètodes o fòrmules educatives que evitin l'abandonament i el fracàs escolar, així com l'habilitat de gestionar les emocions i relacions.

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

La Unió Espanyola de Cooperatives d'Ensenyament (UECo.E.) abordarà la intel·ligència emocional en l'educació en el congrés que celebrarà a Salou (Tarragonès), entre els pròxims dies 19 i 21 amb el lema "Emociona-T. L'emoció d'educar".

 El congrés, que se celebrarà al Teatre Auditori de Salou (TAS), compta amb 200 persones inscrites i amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya (FECEC).

 El fil central és de quina manera les escoles cooperatives integren l'educació emocional en els seus projectes curriculars i també es facilitaran eines per consolidar-la.

 L'objectiu és reflexionar sobre els mètodes o fórmules educatives que evitin l'abandonament i el fracàs escolar, així com l'habilitat de gestionar les emocions i relacions.

 El congrés té un caràcter fonamentalment pràctic, reflexiu, d'intercanvi d'experiències i analític i les ponències d'experts es complementaran amb tallers cooperatius i comunicacions de diferents centres que aportaran les seves experiències educatives.

 La UECo.E. és l'únic ens representant espanyol dels centres d'ensenyament que tenen com a fórmula jurídica la Societat Cooperativa d'Ensenyament.

 Constituïda el 1989, agrupa actualment més de 600 cooperatives d'ensenyament i centres d'economia social, distribuïdes per tot el territori espanyol.

 Concentra 13.495 socis treballadors cooperativistes i uns 13.200 treballadors contractats; atén més de 277.000 alumnes i 175.000 famílies i factura al voltant de 756 milions d'euros.