Els Projectes Singulars s'adapten a les necessitats de cada comarca

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Amb l'objectiu de reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació, el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) impulsa la convocatòria de subvencions per al finançament de Projectes Singulars de la Garantia Juvenil.

Els Projectes Singulars s'adapten a les necessitats de cada comarca. Hi ha iniciatives de formació i orientació, d'emprenedoria, de mobilitat internacional o de contractació per a ocupacions concretes.

Avui ha estat publicada al DOGC la Resolució de la convocatòria, els detalls de la qual també poden ser consultats al web del SOC, aquí.

 

Poden accedir a aquestes subvencions les entitats, públiques o privades, que duguin a terme una activitat necessària per a la realització del projecte i que estiguin especialitzades en algun dels serveis vinculats a les accions del programa al territori.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Ocupació Juvenil del SOC, a l'adreça singulars.gj.soc@gencat.cat

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, desenvolupada a Catalunya a través del SOC.