Els dies 16 i 17 d'agost, un espai mòbil “roadshow” equipat amb espais d’entrevistes individuals i grupals aproparà els serveis laborals d’Inserta, a joves aturats amb certificat de discapacitat.

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

 

Us fem saber un espai mòbil “roadshow”, equipat amb espais d’entrevistes individuals i grupals, aproparà els serveis laborals d’Inserta, a joves aturats amb certificat de discapacitat igual o superior al 33%, empreses interessades en contractar persones amb discapacitat i entitats vinculades al sector de la discapacitat de diferents localitats de Catalunya.

Els propers 16 i 17 d’agost tindrem el “roadshow” d’Inserta a Cambrils.

L’entrada al “roadshow” és lliure i gratuïta, i els i les joves que s’apropin, si porten DNI, certificat de discapacitat i demanda d’atur actualitzada, podran inscriure’s a www.portalento “in situ” per accedir a les seves ofertes de feina, faran entrevistes, rebran orientació laboral i podran participar en tallers de competències sòcio-laborals.

L'objectiu és inculcar-los que no es poden rendir, que la discapacitat no els ha d’impedir ser persones actives, disposades a somiar, a aconseguir metes, a saber valorar les seves aptituds i habilitats. Només han de reconèixer-les, activar-les i posar-les en valor!