Programa formatiu gratuït dirigit a les persones que hagin superat algun certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur impulsat per la Fundació .cat

  • Serveis associats: Ocupació

La Fundació .cat ha impulsat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública la Generalitat de Catalunya el projecte jo .cat, un programa formatiu gratuït que va dirigit a les persones que hagin superat algun certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur.

Què és jo .cat?

Es tracta d’una formació online de 40 hores amb la que coneixeran què significa tenir una identitat digital, com fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant d’empreses i/o interessats i obtindran les eines necessàries per tal de crear-se la seva Identitat a Internet. L’activitat final del programa consistirà en la creació d’un lloc web i un correu electrònic amb domini .cat. Aquest web serà propietat de l’alumne i es podrà fer servir per donar a conèixer el seu perfil professional a la xarxa.

Els 1.000 primers inscrits a https://jo.cat/ obtindran el domini .cat i l’allotjament web totalment gratuïts!

Amb aquest projecte volem ajudar a les persones en situació d’atur en aquesta moments tan difícils i donar-los les eines necessàries per millorar la seva situació laboral.

El proper 3 de desembre a les 10h oferim una sessió informativa en línia per als interessats. Per assistir-hi, s’hi han d’inscriure prèviament a https://xn--fundaci-r0a.cat/sessio-informativa-jo-cat/