Organitzat de manera conjunta per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i ACCIÓ, el fòrum oferirà un punt de trobada entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Els responsables dels 8 projectes seleccionats per participar al 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD estan rebent aquests dies formació gratuïta per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial. Les sessions formatives, que s'allargaran fins al proper 27 d'octubre, tractaran aspectes com la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per a fer presentacions d’alt impacte i defensar-les davant el públic inversor.

D'entre tots els projectes que han optat a la convocatòria, un total de 25, les 8 propostes més innovadores i amb millor viabilitat econòmica i potencial de creixement es presentaran públicament a l'Auditori Diputació el proper dia 8 de novembre. D'aquesta manera, el 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD esdevindrà una plataforma que posarà en contacte els potencials inversors amb emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Un fòrum que aglutina esforços i ofereix una plataforma única i potent

És el primer cop que la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i ACCIÓ -l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya- convoquen de manera conjunta aquest esdeveniment, que té el seu origen en dues iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: el Fòrum d’Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i el Fòrum d’Inversió Tarragona Reus promogut pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats. La suma d’esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir ara un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.

L’objectiu del fòrum és facilitar l’acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, aportar formació i capacitació per a fer viables econòmicament els projectes empresarials i potenciar l’emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Trobareu més informació sobre el 1r Fòrum d’Inversió CAT SUD a www.dipta.cat