Els estudis organitzats entre la Generalitat i l’Ajuntament s’impartiran a l’Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils. El Pla de Transició al Treball està dirigit a joves que han finalitzat l’educació obligatòria no han obtingut el títol de graduats en ESO.

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Enguany, a més de la modalitat d'Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic i Auxiliar d'Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració, Cambrils oferirà un nou Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar de Vivers i Jardins en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) a partir del proper curs 2020-2021.

Aquests programes van dirigits a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l’ensenyament obligatori sense haver obtingut el títol de graduats en educació secundària obligatòria ESO i, per tant, no poden continuar la formació en el sistema educatiu i no disposen d’una preparació professional suficient per incorporar-se plenament al món del treball.

La finalitat és proporcionar a aquest jovent la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional. A més, també facilita a l’alumnat l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat del treball amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada.

Les preinscripcions seran del 25 de maig al 5 de juny

La preinscripció dels Programes de Formació i Inserció en la modalitat de Pla de Transició al Treball serà del 25 de maig al 5 de juny, i es realitzarà preferentment de forma telemàtica. Quan no sigui possible la preinscripció a distància, es podrà realitzar a l’Ateneu Juvenil sempre amb cita prèvia. Tota la informació es pot consultar al web del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils.

A la pàgina web d’Estudiar a Catalunya es publicarà l’oferta, amb els instituts on es farà la preinscripció i el correu electrònic del PTT. Les famílies hauran d’enviar les sol·licituds per correu electrònic.

Accedeix a la notícia completa aqui