La inversió prevista pel quart establiment de la marca sueca és de 22 milions d’euros

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Agost de 2018. Aquesta és la data que es fixa la multinacional sueca Ikea per a l'obertura de la seva botiga a Tarragona després que els tràmits s'iniciessin l'any 2012 i que l'octubre passat la Generalitat de Catalunya emetés la llicència comercial de la companyia, que li dóna un termini de tres anys per obrir el centre. Així ho publica aquest dijous el Diari de Tarragona.

La cadena de mobles planeja així la construcció del seu quart establiment a Catalunya, després dels que ja té a Badalona, Sabadell i l'Hospitalet de Llobregat, al voltant del nou barri dels Jocs del Mediterrani que l'Ajuntament té previst en base al Pla Parcial 10, aprovat el mes de novembre passat.

Ara es registra, doncs, un nou pas endavant que referma la construcció d'aquesta botiga de mobles, amb l'entrega del projecte de l'establiment que ja ha estat entregat a l'Ajuntament de Tarragona. La construcció del nou edifici tindrà un cost d'uns 22 milions d'euros i comptarà amb més de 26.000 metres quadrats de botiga, que es construirà amb una zona d'aparcaments amb capacitat per a 1.168 vehicles. Com és habitual en aquesta mena d'establiment, hi ha prevista una cafeteria, una zona per a canalla i una botiga sueca.

Segons el rotatiu, les obres podrien començar a mitjans d'aquest any i serien ràpides ja que part de l'edifici és prefabricat. Es treballa amb l'objectiu, doncs, d'obrir durant l'agost de 2018.