Inici immediat! Itinerari formatiu i d'assessorament individualitzat en digitalització i promoció online adreçada a negocis de proximitat de la demarcació de Tarragona, per tal de fer front a la crisi econòmica provocada per la COVID-19 i contribuir a la reactivació del comerç minorista. Inici el 26/10, les inscripcions finalitzen el 22/10

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

 

 

La Diputació de Tarragona posa en marxa la tercera edició de l’Itinerari formatiu i d'assessorament individualitzat en digitalització i promoció online adreçada a negocis de proximitat de la demarcació de Tarragona, per tal de fer front a la crisi econòmica provocada per la COVID-19 i contribuir a la reactivació del comerç minorista.

Aquesta formació, que s'iniciarà el proper dilluns 26 d'octubre,  té una durada total de 3 setmanes en que es realitzaran sis sessions de formacions virtuals, que es complementaran amb trobades individuals en les quals les persones participants en l'itinerari rebran assessorament en matèria de digitalització i promoció on-line. L’accés a l’itinerari és gratuït i per participar-hi cal realitzar una sol.licitud d'inscripció prèvia.

Queden algunes places lliures, si esteu interessats o interessades podeu omplir el formulari mitjançant aquest enllaç de la web de la Unitat. El termini d'acceptació de sol•licituds finalitza el 22 d'octubre.