Més de 30 empreses i 300 assistents prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març la Cambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Dia: 21 de març Horari: de 10 a 19 h Lloc: Palau de Fires i Congressos de Tarragona

Més de 30 empreses i 300 assistents a la Fira de l’OcupacióMés de 30 empreses prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març laCambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

L’indret escollit té a veure tant amb l’afluència prevista com amb el nou format del certamen, en el que cadascunade les empreses tindrà un espai específic on de les 10 a les 19 hores atendrà a totes les persones interessades enconèixer la seva oferta i proposta laboral.

La Fira de l’Ocupació pretén ser, doncs, un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estanbuscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Firaserà multisectorial. Hores d’ara ja hi ha confirmada l’assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, LeroyMerlin, Port de Tarragona, Sangulí, Grupo Reside, Salut i Treball, Grupo Sifu, Xarxa Santa Tecla, ... entre d’altres.

Val a dir que, com a complement, hi està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diversesorientades a la recerca de feina.La Fira de l’Ocupació arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit assolit a les que s’han organitzat ambanterioritat a Tarragona, Salou i La Bisbal del Penedès.

Laura Roige, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha assenyalat que “ens preocupa, i força, el foment de l’ocupació i la formació. Per això, hem fet un esforç per posar-ho molt fàcil a les empreses que busquentreballadors i a les persones que cerquen feina. Per la qual cosa, la participació tant de les empreses com delsassistents és de franc”.

La Fira es desenvolupa dins del “Programa integral de Cualificación y Empleo”, un programa que la Cambra deTarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral ambmés d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupaciód’aquest col·lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis delTarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues Fires més de l’Ocupació.