La xarxa URV Emprèn i l'Ajuntament de Tortosa co-organitzen aquest curs gratuït sobre finances bàsiques que tindrà lloc el dijous 20 i el dijous 27 d'octubre de 9:30 a 13:30 hores.

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

Aquest curs s'organitza per primer cop a la les Terres de l'Ebre i té com a principal objectiu dotar els assistents d'aquells coneixements financers bàsics i aplicar-los en la millora de la gestió econòmica de la seva empresa o projecte.

Les finances formen part del nostre dia a dia i conèixer conceptes bàsics i la seva aplicació en les nostres vides ens pot resultar molt útil, alhora que ens donarà seguretat quan ens calgui prendre certes decisions, sobretot de caire empresarial.
Si vols perdre la por a les finances, aproximar-t'hi i entendre, amb exemples aplicables a la vida real, aquells conceptes que semblen només per experts i entesos, aquest curs ha estat dissenyat per fer un apropament dinàmic, fresc, entenedor i pràctic a les finances des de diferents vessants.
Si estàs treballant en el teu pla d'empresa i et cal ajuda en la part financera i de viabilitat, no ho dubtis i vine.
Si vols adquirir coneixements per negociar amb més seguretat amb proveïdors o bancs, o simplement vols saber que l'administració de la teva empresa s'està duent a terme de manera correcta, t'esperem.
Si vols aclarir o refrescar conceptes financers i resoldre dubtes, no t'ho pensis.
El curs s'estructurarà en dues sessions teòrico-pràctiques i et permetrà resoldre dubtes sobre el teu cas en particular de la mà d'experts.

Ponents: Xavier Càmara Turull i Francesc Xavier Borràs Balsells, tots dos professors titulars d'Economia Financera de la URV i col·laboradors docents de la UOC.