Curs gratuït amb borsa de treball on aprendràs a dominar les eines de recerca de feina actuals que ofereix la Fundació Formació i Treball. Inici: 09/11

  • Categoritzat com: Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

La greu crisi econòmica sense precedents amb la que ens hem trobat a partir de la segona meitat del 2020, ens ha fet apostar per una formació on es potenciïn les competències transversals i inclogui algunes càpsules tècniques com a mòduls complementaris.

Entenem que la situació actual suposa un escenari sense precedents per a les empreses amb les que col·laboràvem activament tan a l’hora de confeccionar els cursos com a l’hora de realitzar les pràctiques o fer contractacions. Per aquest motiu hem decidit no apostar per cap ofici ni cap família professional en particular, sinó que plantegem un curs on reforçar les eines personals per a la recerca de feina, tan en competències transversals com en càpsules tècniques de diferents sectors laborals.

En un entorn com el que es preveu en què la competència laboral serà aferrissada per les poques oportunitats laborals que s’esdevindran, les competències transversals seran el tret diferencial en que es fixaran les empreses a l’hora de contractar.

Per tal de completar el curs, oferirem diverses càpsules tècniques i complementàries.

- Manipulador d’aliments: 12 hores

- Atenció al client: 12 hores

- Economia domèstica: 4 hores (inclòs a les competències transversals)

- Presentació del Punt d’Autoocupació Incorpora: 2,5 hores  (inclòs a les competències transversals)

- Acció d’aproximació a l’entorn empresarial: en una sessió de competències transversals, comptarem amb la videotrucada d’un responsable de recursos humans d’una empresa de l’entorn per fer una breu conferència a les participants sobre la recerca de feina  (inclòs a les competències transversals)


Inscripcions i contacte:

fbermudez@formacioitreball.org

Tel. 636 24 83 54