El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà els dies 26 i 27 d'abril la fira de formació professional Camins d'FP, la fira que mostra l'àmplia oferta de formació professional de les comarques de Tarragona. Més d'un total de 41 centres educatius i institucions de Tarragona promouran durant dos dies les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori.

  • Serveis associats: Ocupació

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà els dies 26 i 27 d'abril la fira de formació professional Camins d'FP, la fira que mostra l'àmplia oferta de formació professional de les comarques de Tarragona.

Més d'un total de 41 centres educatius i institucions de Tarragona promouran durant dos dies les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori.

L'obertura dels estands expositors anirà acompanyada de diferents activitats demostratives, una mostra d'empreses del territori i un espai d'orientació acadèmica i professional adreçat a les persones que tinguin interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l'FP.

La Fira Camins està adreçada principalment a alumnes dels darrers cursos d'ESO, però també a professionals de l'àmbit educatiu i persones interessades millorar la seva ocupabilitat a través de l'actualització professional, entre d'altres.

Consulta el programa de l'esdeveniment.

Formulari d’Inscripció: INSCRIPCIÓ JORNADA TÈCNICA FIRA CAMINS D'FP