El proper 19 de juny al Cifo Hospitalet de Llobregat, en el marc de la Xarxa Eures, es realitzarà un procés de reclutament d’ Educadors/es Infantils per treballar a les llars d’Infants d’Irlanda.

  • Serveis associats: Ocupació
  • Etiquetat com: EURES
Perfil dels candidats: Graduats d’Educació Infantil, d’Educació Primària, i doble titulació en Infantil i Primària; Mestres d’Infantil i de Primària, Graduats en Magisteri, i CFGS Tècnic d’Educació Infantil. Amb un nivell d’anglès B2, i amb/sense experiència. (Aquestes titulacions tenen un procés automàtic de reconeixement per part de la DCYA)
 
Característiques de les Ofertes de treball:  (150 llocs de treball )
·        Contracte permanent, jornada completa, sou/ hora propi del sector
·        Possibilitat de promoció dins de l’empresa, a millor nivel d’anglès, possibilitat de assumir càrrec de coordinador d’equip o de centre
·        Formació permanent per part de l’empresa.
 
 
Empreses participants:  8 empreses irlandeses que fa 4 anys que col·laboren amb EURES Irlanda  i Eures Espanya reclutant diversos perfils qualificats per a treballar a la seves respectives llars d’infants repartides per tota Irlanda, principalment a Dublín, però també a Cork i Galway i entorns més rurals.
 
 
Les persones interessades poden trobar tota la informació disponible d’aquest procés selectiu a l’enllaç https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/persones/busco-feina/programes-mobilitat-laboral-internacional/xarxa-eures-treballar-europa/processos-de-seleccio/ . Per participar-hi és necessari la inscripció abans del 16 de juny.  
 
Les persones que acompleixin els requisits per participar-hi rebran una invitació a una webinar sobre Viure i Treballar a Irlanda (una setmana abans) i una cita per a fer entrevista presencial a Barcelona el 19 de juny directament amb les empreses que ofereixen les vacants.
 
 
Per a més informació podeu contactar amb el personal EURES: eures.tarragona.soc@gencat.cat