Es va crear al 2003 per part d'antics membres del Grup de Diables de l'Eixample.

"Els Cagarrieres":

Cap als anys 20, és té constància per primera vegada a Cambrils de veïns que tiren foc per amenitzar les festes. L'any 1985 neix el Grup de Diables del barri de l'Eixample, que vibrà sota el foc durant una dècada aproximadament. L'any 2003, un grup de joves antics membres decideixen recuperar aquest element festiu batejant la nova colla amb el nom de Ball de Diables de Cambrils "Els Cagarrieres", malnom amb el qual els habitants de poblacions veïnes anomenaven els cambrilencs.

L'any 2011 es crea la Colla Infantil. El Bateig es va cel·lebar el dia 1 de juliol del mateix any, coincidint amb l'organització del 1er CAGAFOCS A CAMBRILS.

Els diables llueixen la vestimenta tradicional del Baix Camp: pantalons i casaca de roba blanca i gruixuda amb motius decoratius retallats en roba de color vermell, verd i negre.

El ball consisteix a caminar o saltar al ritme dels timbals (sense cap mena de coreografia) sota el foc de les carretilles, artificis pirotècnics consistents en uns coets sense canyes que es col·loquen en un clau llarg a l'extrem d'una maça i que, un cop encesos, produeixen en girar l'efecte de paraigua de foc.