De 16 juliol 2022 19:00h a 5 juliol 2022 21:00h

Dissabte 16. DIADA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME

  • Quan? 16/07/2022 a 19:00 fins a 05/07/2022 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-cambrils/cambrils/ca/serveis/festes/agenda/processo-md-carme-2022>>.

A les 19 h, a l’església de Sant Pere, MISSA en homenatge a la Mare de Déu del Carme.

En acabar la Missa i a l’interior de l’església cantada dels goigs de la Mare de Déu per part de la Capella Polifònica

Seguidament, repic de campanes i  sortida de la Mare de Déu del Carme de l’Església.

A les 20 h, PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DEL CARME pels carrers del barri marítim fins al Moll de Ponent, pujada a les barques i PROCESSÓ PER MAR i OFRENA

La barca amb la Verge del Carme i barques acompanyants es col·locaran a recer del moll de Ponent del Port de Cambrils, i les embarcacions passaran a homenatjar la Verge. Es podrà veure des del moll de ponent i passeig de les Palmeres.

 

Seguidament desembarcament de la Mare de Déu i continuació de la processó fins arribar a l’església de Sant Pere, on es farà l’entrada de la Verge a l’església.

 

Acompanya la processó, Nyanyos Timbalers, Vent d’Estrop.Vogadors de Cambrils, dones, nens i nenes pescadores, confraria de la MD del Carme, Cobla Reus Jove,  Pubillatge i autoritats de  Cambrils.

Participa a la processó per mar: embarcacions de pescadors, embarcacions del club Nàutic i tanca la processó per mar el Club Rem Cambrils.

 

Recorregut:  carrer Mn. Planàs, plaça del Pòsit, carrer Pescadors,  passeig Miramar,  Moll de ponent - passeig Miramar, carrer St. Jordi, carrer Mn. Planas, plaça de l’Església.

Nota: per a participar a la processó com a dones pescadores, nens i nenes, s’haurà d’anar abillat amb vestuari típic pescador. Dins la processó no s’admetran acompanyants vestits de carrer.

 

A les 22.30  h, a la plaça del Pòsit, BALLADA DE SARDANES, amb la COBLA REUS JOVE i els AMICS DE LA SARDANA DE CAMBRILS