Els diners s’han aconseguit amb la recollida i venda de roba de segona mà a la botiga inaugurada el març del 2023 a l’Escola d’Hoteleria i Turisme. L’objectiu de la iniciativa és potenciar la formació en valors i conscienciar de la necessitat de reciclar i reutilitzar.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alumnat del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha lliurat un donatiu de 450 euros a la campanya “Cambrils pels valents”, que recapta fons pel Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. En l’acte hi ha participat l’alumnat, representants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, i el representant de l’entitat, Joan Carles Adell.

Els diners s’han aconseguit amb l’activitat de recollida i venda de roba de segona mà a la botiga que el PTT va inaugurar el març del 2023 a l’Escola d’Hoteleria i Turisme. Aquesta activitat es va engegar amb un doble objectiu. Per una banda, pretén conscienciar l’alumnat de la necessitat de reciclar i reutilitzar roba per tal de donar-li una segona vida. Per l’altra,  la iniciativa vol contribuir amb la seva feina en un projecte social en benefici de la comunitat.

Aquest curs s'han destinat tots els beneficis a l'hospital oncològic pediàtric de Sant Joan de Déu, que és un centre de referència per al tractament i  investigació del càncer infantil.

Els PFI en la modalitat PPT s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils mitjançant un conveni entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils. A Cambrils s’ofereixen quatre perfils: Auxiliar de cuina i restauració; Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic; Auxiliar de vivers i jardins, i Auxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc. 

El regidor d’Educació, Jordi Barberà, ha  posat en valor el compromís de l'Ajuntament per aconseguir que els nois i noies que no es graduen en ESO tinguin segones oportunitats i puguin retornar al sistema educatiu o bé accedir al món laboral.