Els beneficis es destinaran a la campanya “Cambrils pels Valents” que recapta fons per lluita contra el càncer infantil. L’objectiu de la iniciativa és posar en pràctica els coneixements de l’especialitat i al mateix temps potenciar la formació en valors.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils van inaugurar el passat dimarts 14 de març una botiga de segona mà que, de moment, s’adreça a la comunitat educativa del propi institut (alumnat i professorat). Els beneficis de les vendes es destinaran íntegrament a la iniciativa solidària “Cambrils pels Valents” que recapta diners per la investigació del càncer infantil.

A l'acte d’inauguració hi van assistir la regidora d’Educació de l'Ajuntament de Cambrils, Ingrid Duch, i el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, Jorge Gómez. A més, el representant de “Cambrils Pels Valents", Joan Carles Adell, va oferir una xerrada a l’alumnat per explicar-los com s'està treballant des de l'organització solidària i de quina manera es gestionen els diners obtinguts.

La regidora d’Educació va felicitar els impulsors de la iniciativa i va destacar la importància d’anar més enllà dels continguts acadèmics per formar persones sensibles amb l’entorn, que s’impliquin en la societat i siguin solidàries. Per la seva part, el director de l’Escola d’Hoteleria va explicar que aquesta activitat “uneix la pràctica del perfil professional amb el treball en valors tan necessari pels nostres joves i adolescents”.

“Estem molt contents d’iniciar aquest treball que segur que serà molt enriquidor per tothom”, va afirmar la tutora del PTT de Vendes, Núria Romero, que va agraïr l'ajuda de la direcció i l'equip docent de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils “per les facilitats i la disponibilitat de les instal·lacions per dur a terme aquest projecte tant engrescador per l’alumnat”.

Durant els darrers mesos, els i les alumnes del PTT de Vendes han posat en pràctica els coneixements apresos a l’aula i s’han encarregat de gestionar la recollida de roba de segona mà i l’arranjament de les diferents peces per poder-les posar a la venda.