Aquest estiu la biblioteca posarà en marxa noves propostes per al temps d’oci, la xarxa de lectures i les exposicions de pintura, així com d’altres de consolidades, l’horari d’estiu, els lots de lectura o les visites per als esplais

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

A partir del 25 de juny i fins al 10 de setembre s’inicia l’horari d’estiu de la biblioteca que obrirà de dilluns a divendres de 9.30 a 15 hores i durant el que es podrà fer ús del servei de Wi-Fi, de la mitja hora diària gratuïta dels serveis informàtics així com del préstec interbibliotecari que es mantindrà durant el període estival.

Del 25 de juny al 31 d’agost

Lots sorpresa

Enguany serà la 3a edició dels Lots sorpresa una proposta per a majors de 16 anys i que va tenir molt bona acollida en anys anteriors. Permet emportar-se en préstec lots de documents variats i tenir-los durant 1 mes. S’han preparat 15 bosses i cadascuna conté una samarreta de regal fins exhaurir existències.

Les bosses han estat patrocinades pel departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils. La seva Botiga de la festa disposa de més models i mides que es poden adquirir.

 

Xarxa de lectures

El joc de l’estiu d’aquest any proposa crear una gran Xarxa de lectures per a incentivar el gust per la lectura i donar idees per a llegir durant el temps d’oci. Es repartiran targetes per què tots recomanin el seu llibre preferit d’entre els que han llegit i que després posaran a la gran xarxa.

 

Visites per als esplais

L’estiu és temps de lleure que molts nens i nenes aprofiten per a gaudir dels casals d’estiu i des de la Biblioteca s’oferirà a les entitats organitzadores d’aquests casals la possibilitat de realitzar visites des d’un punt de vista lúdic, així com, els lots de llibres vinculats a una matèria determinada.

 

Exposicions de quadres

Les pintures de les dues exposicions se situaran a la planta baixa i a la primera planta. Del 17 de juny al 6 de juliol es podrà visitar a la biblioteca l'exposició, formada per una selecció de pintures inspirades en el modernisme, dels alumnes que l’artista local Bali Cejas té a l’Escola Francesa.

Del 8 al 24 de juliol i amb el nom El llegat dels contes de fades, es podrà trobar una selecció de 12 llenços de l’artista Jeice Hernández, inspirades en els clàssics dels Germans Grimm. L’exposició itinera per diverses biblioteques del territori i està coordinada per la Central de biblioteques de Tarragona. Les obres també es poden consultar al web de l’artista www.jeicehernandez.es.