Una col·laboració entre la Biblioteca i Joventut Cambrils serveix per a celebrar el 20è aniversari de la Biblioteca d’una manera peculiar.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Els dies 20 i 21 de novembre la Biblioteca ha estat l’escenari d’una proposta artístico-literària i Marc Pawel (@byzowio a Instagram) l’artista encarregat de plasmar la proposta.

Pawel va resultar finalista de la Winter Urban Jam organitzada per Joventut Cambrils el passat mes de febrer. Això  li ha permès realitzar aquest graffiti que decorarà a partir d’ara una de les parets exteriors de la biblioteca.

El disseny va ser consensuat per la Regidoria de Cultura,  Joventut Cambrils i  l’artista i té una temàtica sentimental i literària, amb poemes de l’autora cambrilenca Montse Gibert extrets dels seus llibres Planeta Terra i Imatges i moments.

Aquesta és una de les darreres activitats que es duen a terme per a commemorar el 20è aniversari de l’equipament cultural. El fet de col·laborar amb el Departament de Joventut es valora d’una manera especialment positiva, donat que actualment s’estan realitzant diverses accions per acostar el públic jove a la biblioteca.