Novel·la negra ambientada al Camp de Tarragona que inicia la saga dedicada a la Mosso d’Esquadra Mina Fuster.

  • Serveis associats: Biblioteca

Dilluns 13 de juny a les 19 h, a la biblioteca municipal, tindrà lloc la trobada amb l’escriptora Margarida Aritzeta per parlar de la seva novel·la L’amant xinès amb la col·laboració de Llibres del Delicte.

L’amant xinès, novel·la negra publicada al 2015 i que gira al voltant d’uns crims comesos al Camp de Tarragona i la construcció de BCN World inicia la sèrie dedicada a la inspectora dels Mossos d’Esquadra, Mina Fuster.

Margarida Aritzeta, nascuda a Valls i professora de Teoria de la literatura a la Universitat Rovira i Virgili ha rebut diversos premis literaris: Victor Català (1980) per  Quan la pedra es torna fang a les mans, Sant Joan (1982) per Un febrer a la pell i Barcanova de literatura juvenil (2013) per La nit de la papallona.

Entre les seves obres es poden trobar les novel·les Vermell de cadmi, Tie Break, El cau de llop, Quaranta graus a l’ombra, Atlàntida, L’home inventat, El llegat dels filisteus, El pou dels maquis, Bandoler, L’amant xinès i la darrera publicada el 2016, Els fils de l’aranya.

També ha escrit novel·les destinades al públic infantil i juvenil com El Gorg Negre, Emboscades al Gran Nord, La nit de la papallona i Cita a la Paret de Gel, entre altres.