La tertúlia literària, programada pel divendres 1 de juny, se centrarà en la seva novel·la “Cap llàgrima sobre la tomba”

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

L'escriptora Sílvia Mayans oferirà una xerrada i tertúlia sobre la seva novel·la Cap llàgrima sobre la tomba el proper divendres 1 de juny a les 19 hores. La sessió, que clourà la temporada del Club de lectura adult de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, compta amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

 

La novel·la, finalista del premi de novel·la de misteri Ferran Canyameres 2012, narra la història de l’Elíades Bel,  un barceloní amb arrels a les Terres de l'Ebre, que ho deixa tot per anar a viure a Arnes, un poblet de la Terra Alta, amb l'esperança d'envoltar-se de pau i tranquil·litat. Per sort o per desgràcia, la seva vida es capgirarà i l'involucrarà en una trama d'insospitades connexions amb el passat.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE JUNY

Instagram, tastets tecnològics

Taller per aprendre nocions bàsiques d’Instagram

Dissabtes 19 de maig i 2 de juny d’11 a 12.30 h, a la biblioteca municipal, curs d’Instagram amb Rosana Andreu.

Taller per a persones que vulguin introduir-se en el món de les xarxes socials: creació d’un compte d’Instagram, explicació del funcionament, gestió, etc.

Activitat gratuïta per a majors de 16 anys. Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament a la biblioteca.

Activitat per a inscrits.

 

Avisos

  • La biblioteca tancarà el dia 29 de juny (festa local).
  • Horari d’estiu: del 25 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h.
  • A partir del 25 de juny retornen a la biblioteca municipal els lots sorpresa, bosses que contenen documents variats (novel·les, llibres infantils, DVD...) per agafar en préstec que es podran gaudir durant un mes i les visites per conèixer la biblioteca i lots de préstec que poden demanar els casals d’estiu.