Entrega dels premis als Superlectors del 2017 entre els usuaris del servei de préstec

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

El 2017 es va celebrar el 20è aniversari de la biblioteca i inicia el 2018 amb algunes millores en les instal·lacions com per exemple la Wi-Fi que des d’aquest mes de gener funciona a major velocitat, amb més garanties ja que tothom es connecta amb la seva pròpia contrasenya i permet obtenir estadístiques d’ús. Properament també es realitzaran unes obres de millora en la planta baixa.

El dimecres 24 de gener a les 18 h es premiarà com cada any la fidelitat dels nostres lectors i en concret aquells que hagin pres més llibres en préstec durant el 2017. S’hi premien els lectors i lectores distribuïts en franges d’edat: infants, joves i adults així com a l’Escola que més documents ha demanat per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

Després de l’entrega de premis als superlectors un grup d’alumnes del Grau d’Educació Infantil i Primària, anglès, de la Universitat Rovira i Virgili ens oferiran un Storytelling. En aquesta sessió el conte escollit és The smartest giant in town, que s’adreça a nois i noies de vuit anys.